Aktaş’tan Gemlik’te birlik ve beraberlik mesajları
Aktaş’tan Gemlik’te birlik ve beraberlik mesajları

Aktaş’tan Gemlik’te birlik ve beraberlik mesajları

Aktaş’tan Gemlik’te birlik ve beraberlik mesajları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik İlçesi’nde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Aktaş, konuşmasında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi iklimini kentin tüm ilçeleriyle buluşturan iftar programını bu kez Gemlik’te gerçekleştirdi. Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen iftara ilçede yaşayan vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Gemlik’te sevgi seliyle karşılanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Başkan Aktaş, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “Her akşam başka bir ilçedeyiz. Bursa’mızın 17 ilçesine de ulaşmaya çalışıyor, hemşerilerimizle iftar yapıyoruz” dedi.

“En büyük zenginliğimiz birliğimiz”

Başkan Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak her akşam biri Görükle olmak üzere 9 ayrı noktada 16 bin 500 kişiye iftarlar verildiğini, Ramazan boyunca da 500 bin kişiye iftar verilmiş olacaklarını söyledi. Kosova, Bosna Hersek, Batı Trakya, Bulgaristan, Makedonya ve Gürcistan olmak üzere 6 ülkede de iftarlar verildiğini ve erzak dağıtıldığını anlatan Başkan Aktaş, “İnsanların yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi ortaya koymak adına bir araya geldiğimiz bu sofralar, çok değerlidir. En büyük zenginliğimiz birliğimiz ve beraberliğimizdir” diye konuştu.

Büyükşehir Gemlik’in yanında

Başkan Aktaş, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiği konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi olarak dün de yanınızdaydık, bugün de yanınızdayız. İnşallah biz her zaman yanınızda, sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Yolumuza devam edeceğimizden, en büyük aşkımız ve heyecanımız olan hizmetlerimize devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Gemlik’te defnedilen Türk Sineması’nın sevilen ismi Eşref Kolçak’ı yad ederek konuşmasını sonlandıran Aktaş, teravih namazını da Gemlik Merkez Camii’nde kıldı ve ardından vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da Gemlik’te Başkan Aktaş’a eşlik etti.

(Son Güncelleme: 29 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir