Saadet Partisi Kadın Kolları Ziyaretlerine Devam Ediyor 

   Saadet Partisi Kadın Kolları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Aynur Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ‘Verem Savaş Haftası’ münasebetiyle Gemlik Verem Savaş Dispanseri doktorlarını ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında yetkililer, kadın kollarının yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirmenin yanı sıra şu bilgileri verdiler. “Halk arasında verem veya ince hastalık olarak adlandırılan hastalığın tıbbi adı Tüberküloz’dur. Verem, kendisini fark ettirmeden ilerleyen ve dünyada hala en çok ölüme sebep olan hastalıklardan birisi olmayı maalesef sürdürmektedir ve bu hastalık solunum yoluyla kolayca bulaşabilmektedir. Ülkemizde, bu hastalığa dikkat çekmek ve halkımızı bilinçlendirmek adına her yıl Ocak ayının 7-13 tarihleri arası ‘Verem Eğitim ve Propaganda Haftası’ olarak belirlenmiş ve bu hafta içerisinde halkımızı bilinçlendirmek adına çalışmalar yapılmaktadır.” dediler.

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Aynur Uzun ise doktor ve ekip arkadaşlarına, yapmış oldukları bilgilendirmeden ve nezaketlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirip çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerini noktaladılar.

 

(Son Güncelleme: 11 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir