GTSO  Yönetim Kurulu Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

GTSO  Yönetim Kurulu Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

 

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası heyeti Ticaret Borsasını ziyaret etti. Heyette; Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Semih Aşkın, Abdullah Kavlak , Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Buluk, Alaattin Akcan, Hasan Hamaloğlu ve Genel Sekreter Agah Arda yer aldı.

Gemlik OSB İçin Birlikte Çalışmalıyız

Ziyaret sırasında söz alan GTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir Borsa Yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Yaptığı konuşmasında “ GTSO ve Borsa aynı çatı altında hizmet eden iki güzide kurumdur. Birlikte çalışmamız ve ortak bir paydada buluşmak için koordineli çalışmamız önemlidir. Bu noktada  Gemlik’e içinde gıda bölgesinin de bulunduğu bir OSB kazandırılması için sizlerin de desteğini almak isteriz. Birlikte çalışarak Gemlik’e bir Organize Sanayi bölgesi kazandırmak için çalışmalıyız. Bunların yanında Gemlik Zeytini’nin hak ettiği yere gelmesi içinde elbirliği ile çalışmalıyız. “ dedi

Gemlik’te Uluslararası Normlara Uygun Modern Bir Zeytin İşleme Merkezi Kazandırmalıyız

Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek; “Gemlik Zeytininin standart bir yapı içinde uluslararası normlara uygun şekilde işlenip, ambalajlanıp Türkiye ve Dünya pazarına sunulması için entegre bir zeytin işleme tesisinin Gemlik’e kazandırılması için birlikte çalışmalıyız. Bunun yanında Gemlik Zeytin İhtisas Borsası kurulması içinde ayrıca çalışmalıyız. “ dedi.

Ardından söz alan Başkanımız Ağdemir” Oda olarak borsamıza her türlü desteği vereceğimi belirtmek isteriz. Yeter ki Gemlik için  , Ülke ekonomisi için ortak bir fayda da buluşalım. “ dedi.

Gemlik Zeytin Hali ve Zeytinle İlgili Tesisler Modernize Edilerek Şehir Dışına Taşınmalı

Oda Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Hamaloğlu ; “ Gemlik Zeytin Hali mevcut yapısı ile artık ihtiyaca cevap verememektedir. Şehrin genelinde zeytin işleyen tesisler de dahil olmak üzere, daha iyi şartlarda üretim yapabilecekleri entegre tesisler kurulmalı ve şehir dışına taşınmalıdır. Gemlik Zeytininin hak ettiği değeri görmesi ve dünya standartlarında hijyenik bir şekilde üretilmesi için bu son derece büyük önem arz etmektedir. Bu noktada Borsamızla birlikte çalışmak ve devamlı istişarede bulunmak isteriz.” Dedi.

 



(Son Güncelleme: 23 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir