Körfezde Bursaspor Coşkusu

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği tarafından her yıl organize edilen dayanışma ve yardımlaşma gecesi ve 13. yıl kutlaması Karacaali Zeytin Parkta yapıldı.

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği`nin gerçekleştirdiği dayanışma gecesine Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay katılmazken onun adına Bursapor Medya İletişim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Hacızade yeni transfer Yusuf Erdoğan ve beraberindeki yöneticilerle katıldı.

Hakan Hacızade, Bursaspor başkanı Ali Ay adına yaptığı konuşmada, ” Başkanımız Ali Ay adına kendileri çok selam ve sevgilerini iletti. Bu geceyi düzenleyen Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneğine çok teşekkür ediyorum” dedi

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Orhan yaptığı konuşmada  geceye katılan herkese teşekkür etti. Orhan ayrıca 13.Yıl gecesine maddi manevi destek veren tüm kişi ve kuruşlara da teşekkür etti.

Gecede katılımcıları ve sponsorluk yapan kişi ve kurumlara plaket hediye edilirken 13.yıl pastası büyük bir coşku ile kesildi.

Gecede Pablo Martin Batalla formasına Bursasporlu futbolcuların imzaladığı 16 numaralı forma açık arttırma ile satıldı ve Bursaspor Kulübü eski yöneticilerinden Ahmet Bozdemir formayı satın aldı. Bozdemir daha sonra formayı Taraftarlar Derneği’ne hediye ederek Başkan Ferhat Orhan’a verdi.

Gece sanatçı Bahtiyar Özdemir’in söylediği birbirinden güzel şarkılar ile devam etti.

Gecede ayrıca yapılan çekilişlerde Bursaspor’lu tablolar, forma, tşört, şapka ve kupalar hediye edildi.  Taraftarlar yeni transfer Yusuf Erdoğan ile bol bol fotoğraf çektirirken Bursaspor’un şampiyon olması sözü aldı. Şarkılar söyleyen taraftarlar, gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir