Gemlik Kitap Limanı ünlü yazarlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor!
Gemlik Kitap Limanı ünlü yazarlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor!

Gemlik Kitap Limanı ünlü yazarlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor!

Gemlik Kitap Limanı ünlü yazarlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor!

Gemlik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kitap fuarı ‘Gemlik Kitap Limanı’ ikinci gününde devam ediyor. Kitap fuarı tüm gün ziyaretçilere açık olmasının yanı sıra birçok ünlü yazarın gerçekleştirdiği panellere de ev sahipliği yapıyor.
Etkinliğin ikinci günündeki ilk panel, yazarlar Selcan Taşçı, Ercüment Yahnici ve Adnan İslamoğulları’nın katılımıyla başladı. Nasıl Bir Milliyetçilik, Kim için Cumhuriyet? başlıklı panelde, yazar Adnan İslamoğlu Türk milliyetçiliği ve Cumhuriyet tarihini anlattı.
Panele İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, CHP Gemlik İlçe Yönetimi, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Gemlik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kemal Atan, CHP Bursa İl Başkan Vekili Turgut Özkan, CHP Gemlik İlçe Başkanvekili Saim Küçükakdere gibi isimler de katıldı.
Nasıl Bir Milliyetçilik, Kim için Cumhuriyet adlı panelden sonra, Yazar Prof. Dr. Cem Say’ın katılımıyla Yeni Ağdan Yapay Zekaya adlı panel gerçekleşti. Say, bilim ve yapay zeka üzerine konuştuktan sonra panele katılanların sorularını cevapladı.
Ünsal Ünlü’ye ilgi yoğundu!
Gün boyu kitapseverlere ev sahipliği yapan fuardaki bir diğer panelin konuğu ise gazeteci Ünsal Ünlü oldu. Gemlik halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen panelde Ünsal Ünlü medya ve iktidar ilişkilerini irdelerken, basında sansür ve dezenformasyon yasasını da ele aldı.
Fuarın ikinci günündeki son panel ise yazarlar İnci Aral ve Gülşah Elikbank’ın katılımıyla gerçekleşti. Edebiyatta Kadın ve Aşk adlı panelde değişen zamanla birlikte aşk olgusu ve edebiyatta aşk temsiliyetleri konuşuldu.
Panellerin ardından yazarlar kitaplarını imzalayarak okurlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.
Gemlik Kitap Fuarı’nın bu gün gerçekleşecek panellerine ise gazeteci ve yazarlar Yekta Kopan, Barış İnce, Mine Söğüt, Bekir Yurdakul ve Sevil İnce katılıyor.
Fuar 30 Ekim’e kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ Seçmen, Kılıçtaroğlu’nun Kutuplaştırıcı ve nefret dolu politikalarından bıkmıştı. Ak partinin de, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir