FİNAL SERİSİNDE DURUM 1-1’E GELDİ
FİNAL SERİSİNDE DURUM 1-1’E GELDİ

FİNAL SERİSİNDE DURUM 1-1’E GELDİ

FİNAL SERİSİNDE DURUM 1-1’E GELDİ

Gemlik Basketbol U18, ilk maçını 113-81 kazanarak 1-0 öne geçtiği şampiyonluk serisinin ikinci maçında Bursaspor U18 ile karşılaştı. Gemlik temsilcisi, Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda bugün oynanan karşılaşmadan 77-70’lik skor ile mağlubiyet ile ayrıldı ve bu skor ile birlikte seride durum 1-1’e geldi.
Karşılaşmaya Ömer Alp Engin, Batu Eryurtlu, Enes Akman, Emirhan Serbest ve Efe Postel ilk beşiyle başlayan Gemlik temsilcisinin ilk sayısını Emirhan Serbest kaydetti. Maça daha etkili başlayan Gemlik Basketbol U18, Efe Postel, Ömer Alp Engin, Emirhan Serbest ve Batu Eryurtlu’nun sayıları ile ilk periyodu 8-17 önde tamamladı.
Çekişmeli geçen maçın ikinci periyodunda rakip sayılarına Efe Postel, Barbaros Balpınarlı, Enes Akman, Emirhan Serbest, Ömer Alp Engin, Ahmet Berkay Gönül ve Ruşen Mutlusoy’un sayıları ile karşılık veren Kırmızı Yeşilliler soyunma odasına 31-33’lük skor ile önde gitti.
Soyunma odasından dönüşte hücumda daha etkili oynayan ev sahibi ekip karşısında geriye düşen Gemlik temsilcisi, rakip sayılarına Efe Postel, Ahmet Berkay Gönül, Emirhan Serbest ve Enes Akman ile karşılık verse de üçüncü periyodu 59-46’lık skor ile geride tamamladı.
Maçın son bölümünde Gemlik Basketbol U18, rakip sayılarına Enes Akman, Ruşen Mutlusoy, Yücel Başaran, Ahmet Berkay Gönül, Batu Eryurtlu’nun sayıları ile karşılık verse de karşılaşmadan 77-70 mağlubiyet ile ayrıldı.
Bu sonuç ile birlikte final serisinde durum 1-1’e geldi. TBF Bursa U18 Erkekler Ligi finallerinde şampiyon olan takım ileri tarihte belirlenecek son maç ile belli olacak.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir