GTSO’ya İran İş İnsanlarından Ziyaret
GTSO’ya İran İş İnsanlarından Ziyaret

GTSO’ya İran İş İnsanlarından Ziyaret

GTSO’ya İran İş İnsanlarından Ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasına İran iş insanlarından ziyaret gerçekleştirildi.

GTSO Yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu ve Meclis başkanı Mehmet Anar ile oda yöneticilerinin karşıladığı heyet üyelerine bölgede ki iş hacmine hayran kaldılar.

Meclis salonunda yapılan toplantıda konulan Hamaloğlu, “Gemlik’te yıllık 22 Milyar dolarlık bir iş hacminin oluştuğunu, Serbest bölgede bulunan işletmelerinde 3 milyar dolarlık bir iş kapasitesine sahip olduğunu ifade ederek, 150 bin nüfuslu ilçede bu işletmelerde 20 bin çalışanın yer aldığını söyledi.”

GTSO Yönetim kurulu başkanı Hamaloğlu, “yerli ve milli Togg fabrikasının Gemlik’te üretime başlaması ve SİRO Batarya fabrikasının da üretime girmesi ile birlikte bölgenin daha da önemli bir hale geleceğini” ifade ederek, “ülkemizde otomotiv sanayinin kalbi olan Bursa’nın en önemli üretim sahasının Gemlik olduğuna işaret” etti. Hamaloğlu,” ilçenin zeytini ve turizmi ile de anıldığını da” söyledi.

GTSO Meclis başkanı Mehmet Anar’da, “127 yıllık bir oda olan Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının 2 bin 200 üyesinin bulunduğunu, bu üyelerin 11 meslek grubunda faaliyet gösterdiğini” söyledi.

Ağırlıklı olarak otomotiv yan sanayisinde fabrikaları olan İranlı iş insanları da rehber eşliğinde üretim  çeşit ve kapasiteleri anlatarak, tanıtım videolarını paylaştılar.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir