GEMLİK’TE CHP’LİLER SAHAYA İNDİ
GEMLİK’TE CHP’LİLER SAHAYA İNDİ

GEMLİK’TE CHP’LİLER SAHAYA İNDİ

GEMLİK’TE CHP’LİLER SAHAYA İNDİ

Yaklaşan yerel seçim öncesi esnaf ziyaretlerine başlayan CHP Gemlik İlçe Yönetimi, Gemliklilerin ihtiyaç ve önerilerine kulak veriyor.
CHP Gemlik İlçe Yönetimi, iki buçuk aydan az süre kalan yerel seçimler için çalışmalara başladı. CHP’liler, İlçe Başkanı Servet Pehlivan, başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kollarından oluşan kalabalık bir grupla sahaya indi.
Partililer, çalışmanın ilk günü, cadde boyunca yaklaşık yüz işletmeyi ziyaret ettiler. Esnaf ile tek tek görüşen ilçe başkanı Servet Pehlivan, Türkiye’nin güncel sorunları, ekonomik kriz, enflasyon gibi bütün yurttaşları ilgilendiren konularda Gemlikliler ile sohbet etti. Esnafın ihtiyaç ve talepleri, dikkate alınıp yerine getirilmek üzere ayrıntılı olarak not alındı.
CHP’nin Gemlik’te, diğer siyasi partiler karşısında her geçen gün güçlendiğini dile getiren İlçe Başkanı Servet Pehlivan şöyle konuştu:
“Partimiz, Gemlik’teki iktidar partisi olarak yaklaşık 150 bin hemşehrimize kulak veriyor. Belediyemiz aracılığıyla Gemlik’i güçlü bir sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın olduğu, insanların sokaklarında rahatlıkla dolaşabildiği, kültürel ve sosyal faaliyetleri ile gençlerin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent haline getiriyoruz. Halkımızın teveccühünün de her geçen gün arttığını görmek bizleri sevindiriyor. Referandumda hayır oyu veren, belediye seçiminde adayımızı belediye başkanı, geçtiğimiz cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımızı yüzde 52 ile birinci seçen değerli hemşehrilerimize layık olmak için durmadan çalışıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimde de Gemlik’te insan odaklı, sosyal belediyeciliği devam ettireceğimize inancımız tam.”
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir