Yılmaz'dan Şebeke Suyu Açıklaması...
Yılmaz'dan Şebeke Suyu Açıklaması...

Yılmaz’dan Şebeke Suyu Açıklaması…

Yılmaz’dan Şebeke Suyu Açıklaması…

Seçim sathına girdiğimiz bugünlerde, bazı siyasilerin gündemde kalma çabalarına şaşırdık mı; tabi ki hayır!
Bölgemizde yaşanan fırtına ve yoğun yağışlar şehrimizi olumsuz manada etkilemiştir. Büyükşehir ve BUSKİ ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin, canla başla çalışarak, bu yoğun yağışlardan kaynaklı aksaklıklara, toplam 505 personel ve 174 araç ile gerekli müdahaleleri yapıyor.
Bu süre zarfı içerisinde ortada görünmeyen, verdikleri demeçlerle şehrin sorunlarını siyasi malzeme haline getirenleri de yakından takip ediyoruz. Bu anlayış, “Bu hükümet dünyanın en doğru işini de yapsa alkışlayacak değiliz” diyen ve şehrimize, ülkemize hiçbir faydası olmayan, aksine her dönem zararı olan bir anlayış.
Gemlik’i besleyen üç kaynağımız var. Bunlardan Haydariye Nacaklı göleti, yağışlar dolayısıyla oluşan bulanıklık sebebiyle devre dışı… Küçükkumla Pınarbaşı kaynağı en büyük su kaynağımız. Ancak o da şu an için devrede değil.
Ekiplerimizin yürüttüğü hızlı ve etkin müdahaleler neticesinde Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere Kumla Mahallesi ve Gemlik merkez mahallelerimiz temiz suya kavuşmuştur. Sağlık sorunu oluşturacak bir durum yoktur.
Su sorununu kalıcı ve kesin olarak çözmek adına ilçemize, 250 bin kişiye temiz, içilebilir su sağlayacak olan Büyük Kumla Barajını kazandırdık. Önümüzdeki süreçte hizmete girecek olan barajımız ile birlikte Gemlik’te içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkacaktır.
Ama biz şunu da çok iyi biliyoruz ki bu anlayış; o gün de tıpkı bugünkü gibi, yapılan hizmetleri, verilen mücadeleleri görmezden gelip, söylemleriyle, duruşuyla siyaseti kirletmeye devam edecek.
Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir