CUMHUR İTTİFAKI GEMLİK'TE TEK YÜREK
CUMHUR İTTİFAKI GEMLİK'TE TEK YÜREK

CUMHUR İTTİFAKI GEMLİK’TE TEK YÜREK

CUMHUR İTTİFAKI GEMLİK’TE TEK YÜREK

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Emrah KESKİNDEN, Cumhur İttifakı ortaklarından Ak Parti’nin Gemlik İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Emrah KESKİNDEN ve Yönetimi, Cumhur İttifakı ortaklarından Ak Parti’nin Gemlik İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Başkan Emrah KESKİNDEN beraberindeki partisinin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Gemlik İlçe Başkanlığı’na yönelik gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri de gündeme geldi.
Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik YILMAZ, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaptığı konuşmasında, MHP İlçe Teşkilatı yöneticilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
YILMAZ, birlik ve beraberliğe yönelik önemli mesajlar da verirken, “Adayın hangi siyasi partiden olduğunun önemi yok. Bizler Cumhur İttifakı’nın izinde, birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz” ifadelerine yer verdi.
MHP İlçe Başkanı Emrah KESKİNDEN de, Cumhur İttifakı’nın Gemlik’teki güç birliği ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçiminden de kazanarak çıkacağını sözlerine ekledi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir