Başkan Sertaslan’dan öğretmenlere, “İyi ki varsınız”
Başkan Sertaslan’dan öğretmenlere, “İyi ki varsınız”

Başkan Sertaslan’dan öğretmenlere, “İyi ki varsınız”

Başkan Sertaslan’dan öğretmenlere, “İyi ki varsınız”

Gemlik Belediyesi, ilçede görev yapan öğretmenler için öğretmenler günü kutlama programı hazırladı. Programa Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve çok sayıda öğretmen katıldı. Ses sanatçısı Kübra Lana ile unutulmaz anlar yaşayan öğretmenler, Gemlik Belediyesine teşekkür etti.
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan öğretmenlere hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Sertaslan, öğretmenlere her zaman inancının ve güveninin tam olduğunu belirtirken, öğretmenlerin işinin zor ve bir o kadarda kıymetli olduğunu vurguladı.
Başkan Sertaslan, “Öğretmenlerime inancım ve güvenim var”
Öğretmenlerle birlikte olduğum için inanılmaz kıvanç duyuyorum. İfadelerini kullanan Başkan Sertaslan, öğretmenlerin gelecek nesilleri yetiştirmedeki önemini vurgularken, Öğretmenlerimiz ile birlikte olduğum için inanılmaz kıvanç duyuyorum. Elime mikrofon aldığım her yerde ben en çok bu şehrin kadınına, erkeğine, çocuklarına, yaşlılarına ve gençlerine kısacası insanlarına güveniyorum dedim. Bunun elbette bir dayanağı var. Ben bu insanları yetiştirme yeteneğine sahip, onları benim güvenebileceğim insanlar haline getiren öğretmenlerime inancım ve güvenim var. Beni mahcup etmediniz. Ben de beş yıldır sizleri mahcup etmemeye çalıştım. İyi ki varsınız, gününüz kutlu, birlikteliğiniz daim olsun” dedi.
“Çocuklarımıza barışı öğretin”
Başkan Sertaslan, barışın önemini vurguladığı konuşmasında, salonda bulunan öğretmenlere çocuklara barışı öğretme çağrısında bulundu. Bir ve beraberken ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlatan Başkan Sertaslan, “Çocuklarımıza Bizi ayırmayı, bizi bölmeyi başardıkları her dönemde yok olduğumuzu, birleştiğimizde ve birlik olduğumuzda iri olduğumuzu ve diri olduğumuzu, kimsenin önümüzde duramadığını hep söyleyin. Barışı muhafaza etsinler, barışı savunsunlar ki, hiç gözyaşı akmasın, bu topraklarda hiç ağlamasın analar. İşiniz zor, önemli ve kıymetli. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizleri çok seviyorum. iyi ki bugün buradasınız” diyerek sözlerini tamamladı.
Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ise, Gemlik Belediyesine öğretmenler günü için hazırladıkları organizasyona teşekkür etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir