Varank’tan GTSO’ya Ziyaret
Varank’tan GTSO’ya Ziyaret

Varank’tan GTSO’ya Ziyaret

Varank’tan GTSO’ya Ziyaret

Ak Parti Bursa Milletvekili ve eski Sanayi ve Teknoloji bakanı Mustafa Varank, Gemlik Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret etti.

Odaya gelişinde GTSO Yönetim Kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu, Meclis başkanı Mehmet Anar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılana Bakan Varank’a Ak Parti Gemlik ilçe başkanı Tevfik Yılmaz ve yöneticilerde eşlik etti.

Yerli ve milli otomobil TOGG ile ilçede yaptığı çeşitli temasların ardından GTSO’ya gelen Varank, oda çalışmaları ve ilerleyen süreçte yapılacak olan projelerle ilgili başkan Hamaloğlu ve diğer yöneticilerden bilgiler aldı.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu, yönetime geldikleri yaklaşık 1 yıllık süreçte yaptıkları çalışmalarla alakalı bilgiler veren Hamaloğlu özellik 6 Şubat Depreminin ardından kurulan Gemlik Konteyner kentini anlattı. Hamaloğlu, eski bakan Varank’a  Ankara ziyaretinde kendisine ilettikleri Gemlik’in yanı sıra Orhangazi ve İznikli iş insanlarından da talep görmeye başlayan Yeşil Organize Sanayi Bölgesi, Otomotiv endüstrisini de içine alan bir TOGG lisesi, odada kuracakları kuluçka merkezi için destek istedi. Hamaloğlu ayrıca, adliye lojmanları içinde destek isterken, Bursa Milletvekili Varank, adliye lojmanlarının yanı sıra polis lojmanları içinde çalışmalar yapılabileceğini önerdi.

Karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı ziyaret, günün anısına Varank’a ipek zeytin çerçevesi hediye edildi.

Varank’tan GTSO’ya Ziyaret
Varank’tan GTSO’ya Ziyaret

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir