Solana ve Chainlink’te Dikkat Çeken Yorum: SOL ve LINK Artışı Devam Edecek!
Solana ve Chainlink’te Dikkat Çeken Yorum: SOL ve LINK Artışı Devam Edecek!

Solana ve Chainlink’te Dikkat Çeken Yorum: SOL ve LINK Artışı Devam Edecek!

Solana ve Chainlink’te Dikkat Çeken Yorum: SOL ve LINK Artışı Devam Edecek!

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, popüler kripto para birimleri Chainlink (LINK) ve Solana (SOL) beklentileri konusunda bir yazı kaleme aldı.

 

Chainlink ve Solana Son Durum

 

Yazının kaleme alındığı sırada 6,24 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 12. kripto para konumunda bulunan Chainlink 11,2 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde yaklaşık olarak yüzde 2 artış yaşayan LINK’in son 1 haftada yüzde 50’nin üzerinde artış kaydetmiş olması dikkatleri çekiyor. Buna ek olarak grafiklere bakıldığında LINK’in 11,78 dolara kadar yükseldikten sonra bir düzeltme yaptığı görülüyor.

 

Öte yandan Solana’ya baktığımızda kripto para biriminin yazının yayına hazırlandığı sırada 32,8 dolardan işlem gördüğü ifade edilebilir. Buna ek olarak Solana 13,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile 7. en büyük kripto para konumunda yer alıyor. Tüm piyasa ile birlikte yükselişe geçen SOL son 24 saatte yaklaşık olarak yüzde 6 ve son 1 haftada yüzde 37 yükseldi.

 

Tüm bu verilerin yanında popüler bir analist hem SOL da hem LINK de yükselişin devam edebileceğini düşünüyor.

 

Analistin SOL ve LINK Yorumları

 

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de belirtildiği gibi Kripto para analisti Titan of Crypto’ya göre SOL’un fiyatı 2 kat ile 4 kat arasında ve LINK’in fiyatı ise 2 kat ile 3 kat arasında artacak.

 

Anonim kripto para analisti Titan of Crypto‘a göre SOL önümüzdeki aylarda ciddi bir çıkış yapabilir. Analistin altcoin’e yönelik yaptığı kapsamlı analize göre SOL, 69 ile 123 dolar arasında değişen bir aralığı hedefliyor olabilir. Titan of Crypto’nun bu öngörüsü, Solana’nın gelecekteki performansını ve potansiyelini çevreleyen olumlu görünüme dayanıyor.

 

Solana’nın fiyat rallisi, geçen hafta altcoin piyasasında yaşanan güçlü bir yükselişin ortasında gerçekleşti. Ayrıca, son ralli Ethereum rakibinin geçtiğimiz ay Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) gibi altcoin’leri geride bırakarak piyasa değeri açısından yedinci altıncı en büyük altcoin olmasını sağladı.

 

Bunun yanında Titan of Crypto, Chainlink’in LINK‘inin 21-32 dolar aralığına yükselmesini bekliyor. Şu anda 11 dolar civarında işlem gören dev altcoin için analistin öngörüsü fiyatta 2x-3x’lik artışa karşılık geliyor.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir