Keskinden, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik Belediyesi’ni Yönetmeye Taliptir.''
Keskinden, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik Belediyesi’ni Yönetmeye Taliptir.''

Keskinden, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik Belediyesi’ni Yönetmeye Taliptir.”

Keskinden, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik Belediyesi’ni Yönetmeye Taliptir.”

MHP Gemlik ilçe başkanı Emrah Keskinden yaptığı açıklama ile MHP’nin Gemlik belediyesini yönetmeye talip olduğunu ifade etti.

Keskinden Videolu mesajında şu ifadelere yer verdi.”Öncelikle hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Müşahede ettiğiniz üzere kısa bir süre önce Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirerek yeni Yönetim Kurulumuzu oluşturduk. Oluşan yeni yönetimimizin görev dağılımını gerçekleştirerek toplumun her kesimini kucaklayan çeşitli komisyonlar kurduk. Oluşturduğumuz komisyonlar hemşerilerimiz ile iç içe olmak şuuru ile sahada çalışmalarına aktif şekilde devam etmektedir.

Bu kapsamda yapmış olduğumuz ziyaretlerde hemşerilerimizin beklentisi ve isteği açıkça kendisini göstermektedir.

Hemşerilerimiz güzel ilçemizin 4,5 yılının heba olduğunu düşünüp bu yönetimden kurtulmak istemektedir.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde hemşerilerimizden Gemlik Belediyesi’ni yönetme yetkisi alan, Millet İttifakı’nın paydaşları geldikleri ilk günden itibaren “Belediyecilik imar demek değildir, beton yapmak değildir.” diyerek sözde sosyal belediyecilik adı altında Gemlik’imizin 4,5 yılını anlamsız heykeller, konserler, ilçemizin marka değerine hiç bir katkı sağlamayan sözde festivallerle toplumdan uzak biçimde, dönemlerini zevki sefa içinde geçirmişlerdir. Belediyecilik imar demek değildir diyenler; Allah’tan, kendi dönemlerinden önceki yönetimler tarafından, farklı amaçlara hizmet edilsin diye yapılan; yaşlı bakım evi, kreş gibi binaları yapmışlar da, mevcut yönetimde bu binaları amaçları doğrultusunda dönüştürebilmiş, aksi halde büyük gururla bahsettikleri bu hizmetleri kıl çadırda yapmak zorunda kalırlardı. Bu geçen sürede yerel yönetimde halka hizmet anlayışı, yerini kendine hizmet anlayışına bırakmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi dünden bugüne Gemlik Belediye Meclisi’nde hemşerilerimizin teveccühü ile muhalefet görevi sorumluluğunu üstlenmiştir.

Bu sorumluluk bilinci ve etkin muhalefet anlayışı ile hem sosyal hem kültürel hem de kentsel dönüşüme katkı sağlayacak birçok sözlü ve yazılı önergenin yanında geliştirdiği projeleri Gemlik Belediye Meclisi gündemine taşımış, daha yaşanabilir bir Gemlik için mücadelesini durmaksızın sürdürmüştür. Bu kapsamda ehliyetli ve liyakatlı meclis üyelerimizin çalışmaları kamuoyunun takdirine sunulmuştur.

120 bini aşan nüfuslu Gemlik; TOGG’uyla, batarya fabrikasıyla, sanayisiyle, limanlarıyla, turizmi ile ve ilçenin en büyük marka değeri Gemlik Zeytini ile her geçen gün büyüyen, Türkiye’nin en gözde ilçesi haline gelmiştir. Maalesef mevcut belediye yönetimi Gemlik’in bu gelişimine ayak uyduramamış ve yıllarının heba edilmesine sebep olmuştur.

Gemlik’in artık kaybedecek bir dakikası yoktur ve ilçemizin en büyük sorunu yönetilememe sorunudur. 2016 yılında milletin sinesinde oluşan ve bin yıldır yaşadığımız bu coğrafyada binlerce yıl daha yaşamak arzusunu taşıyan bizler yani Milliyetçi Hareket Partililer Cumhur İttifakı’nı oluşturduk. Yerelde de  Gemlik’in makus talihini değiştirmek üzere ilk günkü kararlılık ile hazırlanmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte yapılacak olan yerel seçimlerde, hemşerilerimizin teveccühü ile Gemlik Belediye yönetiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nin, ehliyetli liyakatlı, tecrübeli ve vizyoner kadroları  göreve geldiğinde; hemşerilerimizin  yeni yüzyılda hak ettiği şekilde ilçemiz adına hayal edilen projeler vakit kaybetmeden bir bir hayata geçirilecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi geçmiş yerel seçimlerde olduğu gibi bu yerel seçimlerde de iddialı ve hazırdır, artık hemşerilerimizle kucaklaşmayı beklemektedir. Yapılacak seçim sürecine duygusal bakmayarak, hemşerilerimizin istekleri ve beklentileri doğrultusunda hareket edilmelidir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm kadroları ve projeleri hazırdır. Hemşerilerimiz müsterih olsunlar daha yaşanabilir bir Gemlik için Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik Belediyesini yönetmeye taliptir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir