CHP'li Aksu: "Hürriyetimizden vazgeçmeyeceğiz!"
CHP'li Aksu: "Hürriyetimizden vazgeçmeyeceğiz!"

CHP’li Aksu: “Hürriyetimizden vazgeçmeyeceğiz!”

CHP’li Aksu: “Hürriyetimizden vazgeçmeyeceğiz!”

CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, yayınladığı basın açıklamasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Aksu, ekonomik gelişmeler ve göçmen sorununa dikkat çekerek ” Hiçbir zaman hürriyetimizden vazgeçmeyeceğiz. Fakat iktidarın yanlış politikaları, milletimizin elini kolunu bağlayacak noktaya gelmiştir” dedi.
Aksu’nun açıklaması şu şekilde:
“Bağımsızlığı için birlik olup ayağa kalkan, işgalcilere ve emperyalistlere, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir direniş örneği gösteren büyük Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!
Büyük ve zengin Anadolu coğrafyası, çağlar boyunca kimi güç odaklarının hedefi oldu. Eli açık, gönlü bol, bin yıllar boyunca barış ve huzur içinde yaşayan Anadolu insanı, savaşlarda babasını, kardeşini, eşini kaybetti. Eziyet gördü. Yıllarca yoksulluk çekti. Kimileri servetine servet, toprağına toprak katarken Türk milleti, yurdunu savunmaktan kendi yurdunda insanca yaşamaya fırsat bile bulamadı.
İşte milletimizin bu kara talihi, 30 Ağustos günü tamamen değişti. Milletimiz, emperyalistlere son büyük darbeyi vurdu. Anadolu, bir daha düşman çizmeleri altında ezilmemek üzere tamamen hür bir yurt oldu.
Askeri zaferini, cumhuriyet ve diğer devrimler ile taçlandırdığı, dünya milletleri ile bilim, kültür, sanat ve sporda yarışır hale gelen milletimiz aradan geçen yıllar boyunca çeşitli sorunlarla mücadele etmek zorunda kalsa da hiçbir zaman özgürlüğünden taviz vermedi!
Hür yaşamaya alışmış halkımız bu gün yeni bir sınav ile karşı karşıyadır. Ekonomik kriz ve düzensiz göç politikaları, ne yazık ki başta büyük şehirlerimiz olmak üzere ülkemizin her yerinde kendini ciddi şekilde göstermektedir. Hiçbir zaman hürriyetimizden vazgeçmeyeceğiz. Fakat iktidarın yanlış politikaları, milletimizin elini kolunu bağlayacak noktaya gelmiştir. Asla unutulmamalıdır ki, yüce milletimiz kendisinden beklenmedik anda ayağa kalkmasını, hakkını, hukukunu, özgürlüğünü, yurdunu savunmasını bilir!
30 Ağustos ruhu hiçbir zaman sönmeyecek! Ülkemiz, bağımsızlık ruhumuz ile geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edecek! Cumhuriyetimiz ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyoruz. Zafer Bayramımız kutlu olsun!”
Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir