Başsavcı Bozdağ’a Veda Yemeğiyle Uğurlandı
Başsavcı Bozdağ’a Veda Yemeğiyle Uğurlandı

Başsavcı Bozdağ’a Veda Yemeğiyle Uğurlandı

Başsavcı Bozdağ’a Veda Yemeğiyle Uğurlandı

Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı olarak 3 yıldır ilçemizde görev yapan ve Edirne Keşan’a başsavcı olarak atanan Hilal Bozdağ, farklı kesimlerden geniş katılımlı veda yemeği ile uğurlandı.
Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Bozdağ, Hakime Berrin Özçelik, Cumhuriyet Savcısı Hümerya Yar Kaya ve Cumhuriyet savcısı Yasin Kaya için düzenlenen veda programına Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Adalet komisyon Başkanı Ömer Gülmüş, Bursa Garnizon Komutanı Tahir Ceylan, önceki dönem Bursa Milletvekili Zafer Işık, GTSO Başkanı Hasan Hamaloğlu, kurum müdür ve yöneticileri, STK temsilcileri, adliye personeli katıldı.
Programda konuşan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz; ‘’ Bu dönemler hakim savcı ve adliyeler için, heyecan ve hüznün bir arada olduğu yerlerdir. Bir insanın selam alışından bile, karakteri hakkında fikir edinirsiniz. Gemlik’teki arkadaşlarımız bize hep iç huzur verdi. Hep Gemlik’teki arkadaşlarımızı kıskandık. Sizleri daha iyi görevlerde görmek istiyoruz. Bursa başsavcısı belde güzel olabilir. Şehir güzel olabilir ama orayı gerçekleştiren insandır. Hem şehir, hem insanlar güzel olursa güzel hatıralar bırakmak için önemlidir. Gemlik adliyemiz, İnegöl sonrasında en büyük adliyemiz. Personelimiz çok uyum içerisinde çalıştı. Bu birlikteliği göstermek adına arkadaşlarımızın burada olması, birlikteliğin ortaya koyulması için güzeldir. Bugünkü birliktelik, arkadaşlarımızı. İlçe ile buluşmasının güzelliği. Arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum’’ dedi.
BOZDAĞ; ÖNEMLİ OLAN, KİMLER TARAFINDAN NE ŞEKİLDE HATIRLANACAĞINIZDIR
Programda söz alan Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Bozdağ ise; ‘’Aradan geçen 3 yıla güzel anılar sığdırdık. Yeri geldi maçlarda beraber tezahürat yaptık, fidanlar diktik. Depremde de, Gemlik teki tüm kurumlar baş başa çalıştık. Acıları biraz da olsa sarmak için mücadele ettik. Adaletin tecellisi için, gece gündüz demeden her türlü gayreti gösterdik. Birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz, adliye ve kurum personellerimizle, kolluk mensuplarımıza, desteklerini, emeklerini ve mesailerini geçirdikleri için teşekkür ederim. Körfezin incisi, bu şahane ilçeye, yargı sınırlarımız içinde olan Armutlu ilçemize veda ediyoruz. insanın birbirine ettiği en güzel dua Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsındır. Bu duanın karşılığını Gemlik’te buldum. Önemli olan, ne kadar süre hatırlanacağınız değil, kimler tarafından ne şekilde hatırlanacağınızdır. Sağlıcakla kalın. Dostça kalın’’ şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, tayin olan isimlere, plaketler ve hediyeler takdim edildi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir