11. TÜRK BOYLARI ŞENLİĞİ, COŞKUYLA TAMAMLANDI
11. TÜRK BOYLARI ŞENLİĞİ, COŞKUYLA TAMAMLANDI

11. TÜRK BOYLARI ŞENLİĞİ, COŞKUYLA TAMAMLANDI

11. TÜRK BOYLARI ŞENLİĞİ, COŞKUYLA TAMAMLANDI

Gemlik Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 11. Türk Boyları Halk Oyunları şenliği, Gemlik Zeytindalı Meydanında düzenlendi.
Gemlik Atatürk Stadyumu önünden festival yürüyüşü ile başlayan program, Zeytin Dalı Meydanındaki etkinlik ile devam etti. Bosna Hersek, Kosova, Kabardin, Dağıstan, Kuzey Osetya, Güney Osetya, K.K.T.C., Kazakistan (Uygur Bölgesi), İran Tebriz ve Irak Türkmenlerinin gösteri yaptığı şenliğe çok sayıda vatandaş da, ilgi gösterdi.
ÖZCANBAZ ‘’BÜTÜN SOYDAŞLARIMIZIN, BÜTÜN MAZLUMLARIN UMUDU TÜRKİYE CUMHURİYETİ’’
Program, Mehteran konseri, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda açılış konuşmasını, Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar yaparken, ardından söz alan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’Allah’a hamd olsun, Türkçüyüz, Turancıyız. Türk Devletler Topluluğu, bugün en üst düzeyde temsil edilmekte. Ne Avrupa Birliği, ne Şangay birliği, Var olsun Turan Birliği sloganımız var. Bütün soydaşlarımızın, bütün mazlumların umudu Türkiye Cumhuriyeti. İnşallah ceddimizin yıllarca yaptığı gibi, dünyaya adalet ile hükmedeceğiz ama bunu hep birlikte yapacağız’’ dedi. Program, Türk Dünyasından gelen ülkelerin halk dansları ile devam eden gece geç saatlere kadar devam etti.
katılımcı ekiplere çeşitli hediyeler verildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir