Century 21 Cius Açılışını yaptı
Century 21 Cius Açılışını yaptı

Century 21 Cius Açılışını yaptı

Century 21 Cius Açılışını yaptı

Bir süredir Gemlik’te faaliyet gösteren, Century 21 Cius Gayrimenkul, Gemlik Dereboyu Ticaret ve Sanayi Odası karşısında açılışını yaptı.
Açılış programına Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Önceki dönem Bursa Milletvekili Zafer Işık, Önceki dönem belediye başkanlarından Mehmet Turgut, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Alemdar, Y. Refah Partisi İlçe Başkanı Murat Sel, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Oğuz Han katıldı.
İşletmeciliğini Melek ve Uğur Ünal’ın yaptığı firmanın açılışında söz alan Uğur Ünal; ‘’ Ben sevdiğimle, sevdiğim insanlarla, sevdiğim işi yapan biriyim.Dört yıl önce biz bu yola girdik mavi ile başladığımız bu yolculuğumuzda Century ile devam ediyoruz.Gemlik bizim için önemli bir lokasyon, güzel işlere de imza atacağız.’ dedi.
Konuşmalarına ardından açılış kurdelesi alkışlar ve onun yıl marşı ile kesildi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

1 yorum

  1. Açılışımızda bizlerle olduğunu için çok teşekkür ederiz. Gemliğe Hayırlı uğurlu olur inşallah. Güvenilir ve Şefaf hizmet anlayışımızla alım satım ve kiralama işlerini kolaylıkla halledebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir