Sarı Nokta Hastalığı
Sarı Nokta Hastalığı

Göz Çevreniz Erken Yaşlanmasın

Göz Çevreniz Erken Yaşlanmasın

Gözaltı Morluğunu PRP ile Yok Edin!

Gözaltı morlukları kişilere her daim sağlıksız ve yorgun bir hava katar. Genetik faktörler, yetersiz beslenme, yaşlanma gibi nedenler bir araya geldiğinde göz altındaki morluklar kaçınılmaz olabiliyor.

Gözaltı Morluğunu PRP ile Yok Edin!
Gözaltı Morluğunu PRP ile Yok Edin!

PRP yani kök hücre tedavisi kendi kanınızın işlem görmesiyle meydana gelir. Kendi kanınızın kullanıldığı bu uygulama oldukça güvenlidir, alerji riski neredeyse yoktur.

PRP ile göz çevresindeki hangi alanları tedavi edebilirsiniz?

Koyu renkli göz altı boşlukları

Göz altı ince çizgiler, kırışıklıklar ve zayıf doku

Göz altı kırışıklıkları, esneklik ve sıkılık kaybı

Göz altı torbaları

Gözaltı morluğuna PRP nasıl etki eder?

PRP, kök hücre tedavisi anlamında gelir. Kök hücre tedavisi cildi onarır, gençleştirir. Cilt sorunlarında kullanılan en doğal yöntemlerden biri PRP tedavisidir. Göz çevresinde PRP tedavisi olumlu sonuçlar yaratır. Kişinin kolundan alınan kanın özel yöntemlerden geçirildikten sonra platelet hücrelerinden zengin bir seruma dönüştürülür. PRP tedavisinde platelet hücrelerinin miktarı arttırılarak yoğun miktarda büyüme faktörü ortaya çıkarılır.

PRP serumu, özel iğnelerle göz altına uygulanır. Göz altı morluklarının tedavisinde 3 PRP seansı önerilir. Tedavi her 2-4 haftada bir önerilir. 3 seans sonrasında göz altında daha aydınlık ve genç bir görünüm fark edeceksiniz.

PRP tedavisi sadece göz altı morluklarını tedavi etmekle kalmaz, göz altına sanki doğal bir dolgunluk kazandırır, göz altındaki torba görünümünü azaltır, göz çevresini sıkılaştırır ve kırışıkları azaltır.

Göz Çevresi Mezoterapisi

Yüzümüzdeki en ince ve en hassas deri olan göz çevresidir. Göz çevresi hassas olmasının yanı sıra, yemek yerken, gülerken, konuşurken, vb. birçok mimik hareketine yardımcı olduğu için erken kırışır. Göz çevresi kırışıklıklarının en önemli sebeplerinden biri de yorgunluk ve strestir. Hızlı kilo vermek göz çevresinde koyu halkalara sebep olduğu gibi çökük bir görüntüye de sebebiyet verebilir. Göz çevresi sorunlarını düzeltmek, göz çevresinin daha genç görünmesini sağlamak amacıyla çöz çevresi mezoterapisi yapılmaktadır. Göz çevresine uygulanan mezoterapide vitaminlerden ve koenzimden yararlanılır. Göz çevresindeki kan dolaşımı arttırılarak morluk ve halkalanma sorunu giderilebilir. Göz çevresine yapılan mezoterapi uygulamasının ilk seansından sonra göz altlarındaki koyu halkalarda azalma görülür.

Göz Altı Dolgusu

Göz altlarındaki morluklar, torbalanma ve çukurlukların giderilmesinde en etkili yöntem olarak ışık dolgusu kullanıyoruz. Göz altı ışık dolgusu, bu yöntemlerden biri olan dolgu uygulamasıdır. Mor görüntüye neden olan ince deri, ardına eklenen doldurma yöntemiyle hem çukur ve çöküklerin kapanmasını sağlıyor hem de daha açık cilt rengine bürüyor. Uygulama enjekte yöntemiyle göz altı kemik üzerine yapılır. 5 dakikada uygulanan kolay ve güvenli bir yöntemdir.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir