Togg ilçe siyasetinin gündeminde
Togg ilçe siyasetinin gündeminde

Togg ilçe siyasetinin gündeminde

Togg ilçe siyasetinin gündeminde

Gemlik’te kurulu bulunan yerli ve mili otomobilimiz Togg fabrikasının tedarikçi seçiminde uyguladığı yönteme Gemlikli taşıma sektörü temsilcileri tepki gösteriyorlar.
Sırasıyla Ak Parti ve CHP milletvekili ve milletvekili adayları ile Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan’ı ağırlayan Gemlik 145 nolu Taşıyıcılar kooparatifi başkanı İsmail Kardoruk ve yönetim kurulu Togg ve Siro batarya fabrikası gibi bölgemize yapılan yatırımların nakliye ve emtia taşımaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.
Partilerin Kooperatif ziyaretinde Gemlik bölgesinde yer alan ev sahibi 145 Nolu taşıyıcılar kooperatfinin yanı sıra, 66 Nolu Taşıyıclar Kooperatifi, Damperciler Kooperatifi, Umurbey Taşıyıcılar Kooperatifi, kamyonetçiler Kooperatifi nin katıldığı programlarda konuşan kooperatif başkanları, “bölgemizde Togg ve batarya fabrikası gibi yatırımlardan Gemlikli nakliyeci esnafı olarak yeterince iş aktarılmadığını ifade ettiler. Taşıma sektörü temsilcileri herkes evine ekmek götürmenin derdinde. Hep birlikte yaşadığımız sorunumuza çözüm bulunması için tepkimizi göstermek zorundayız ve takipçisi olacağız mesajını verdiler.
Gemlik 145 nolu Taşıyıcılar kooparatifi başkanı İsmail Kardoruk, “bu konuda Gemlik kaymakamlığı ve Gemlik Ticaret ve Sanayi odasını da ziyaret ettiler, destek istedik” açıklamasında da bulundu.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir