Gemlik’te Hemen Hemen tüm meslek dalları için yeterlilik belgesi zorunlu
Gemlik’te Hemen Hemen tüm meslek dalları için yeterlilik belgesi zorunlu

Gemlik’te Hemen Hemen tüm meslek dalları için yeterlilik belgesi zorunlu

Gemlik’te Hemen Hemen tüm meslek dalları için yeterlilik belgesi zorunlu

Gemlik Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, çoğu meslek dalları için Ulusal Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirildiğini açıkladı. Bu meslekler arasında yer alan motorlu kara taşıtları alım satım sorumlusu, sorumlu emlak danışmanı, kuyumcu (perakende), servis aracı ve minibüs şoförü, taksi ve kamyon şoförü, mobilya meslek dallarında esnaflarımız için bilgilendirme toplantısı yapılacağını belirtti.
Oda başkanı Beki alan motorlu kara taşıtları alım satım sorumlusu, sorumlu emlak danışmanı, kuyumcu (perakende), servis aracı ve minibüs şoförü, taksi ve kamyon şoförü, mobilya meslek dallarında belge almak isteyen esnaf ve sanatkarlarımız ile esnaf olmayıp gerekli yeterliliğe sahip olduğuna inanan vatandaşlarımızın da katılabileceği bilgilendirme toplantısının 5 Mayıs 2023 Cuma günü saat 17:00 de esnaf odası lokalinde yapılacağını belirterek toplantı sırasında belge almak isteyen esnaflarımız içinde sınav kayıtlarının alınacağını belirtti. Kayıt yaptıranlara mesleki yeterlilik uzmanı Dr. Oğuzhan Karagül tarafından eğitim verileceğini ve baş denetçi Bekir Bayırlı ’nın gözetiminde sınav yapılacağını söyledi.
Beki, eğitim ve sınavın Gemlik Esnaf Sanatkarlar Odası ve Emir Mesleki Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirileceğini de duyurdu.
Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Beki, Ulusal Mesleki Yeterlilik Belgesi’nin hem esnaf ve sanatkarların hem de tüketicilerin yararına olduğunu ifade ederek, “Bu belge sayesinde esnaflarımızın meslek standartları yükseltilerek işyeri açmaları için zorunlu olan mesleki yeterlilik belgelerine sahip olacaklar, Esnaf ve sanatkarlarımız daha kaliteli ve güvenilir hizmet sunacak. Tüketiciler de daha memnun olacak. Bu belgeyi almak isteyen herkesi odamıza bekliyoruz” dedi.
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Gemlik Esnaf Odası Başkanı İSMAİL BEKİ Gemlik'te Hemen Hemen tüm meslek dalları için yeterlilik belgesi zorunlu' görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir