ALEMDAR ‘ GEMLİK KARARINI VERDİ GEMLİK CUMHUR İTTİFAKI DEDİ ’ 
ALEMDAR ‘ GEMLİK KARARINI VERDİ GEMLİK CUMHUR İTTİFAKI DEDİ ’ 

ALEMDAR ‘ GEMLİK KARARINI VERDİ GEMLİK CUMHUR İTTİFAKI DEDİ ’ 

AK PARTİ GEMLİK İLÇE BAŞKANI OSMAN ALEMDAR ‘TEŞEKKÜRLER GEMLİK’ GEMLİK KARARINI VERDİ

GEMLİK CUMHUR İTTİFAKI DEDİ

Togg’un Gemlik’teki üretim üssünün yanında 607 bin metrekarelik alanda kurulacak olan Siro Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü’nün inşaat başlangıç töreni öncesinde Gemlik 15 Temmuz Meydanını dolduran 60 bin kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla ve karanfillerle karşıladı. AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Osman Alemdar, 24 Nisan pazartesi günü Gemlik’te gerçekleşen miting için teşekkür mesajı yayınladı.
Gemlik Programı sonrasında Manisa’ya giden ve buradaki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik mitinginden duyduğu memnuniyeti “Buraya Gemlik’ten geliyorum. Orada yollarda bizi karanfile boğdular, durmak yok dediler. Resmi rakamı aldım. 60 bin kişi mitinge katılmış. Gemlik muhteşemdi, burası da muhteşem” sözleriyle dile getirmişti.
İki gün gibi kısa süre zarfında canla başla çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başkan Alemdar, “Gemlikli hemşerilerimiz Dünya Liderimizi ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşıladılar, bağırlarına bastılar. Bugün bir kez daha anladık ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Gemlik’ten en yüksek oy oranını alarak bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilecektir. Sivil toplum kuruluşlarımıza, hemşeri derneklerimize, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, basın mensuplarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Doğru zaman Doğru adam diyerek çıktığımız Türkiye yüzyılında yine yeniden Cumhur ittifakı dediler. Gemlik yine bir tarih yazmıştır” açıklamasını yaptı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir