CHP’liler Gemlik’te seçime hazır
CHP’liler Gemlik’te seçime hazır

CHP’liler Gemlik’te seçime hazır

CHP’liler Gemlik’te seçime hazır

CHP Gemlik’te seçim komisyonu kuruldu. İlçe Başkanı Şükrü Aksu, “Tarihi seçimlere gönüllü ordumuz ile hazırız” dedi.
CHP Gemlik İlçe Başkanlığı’nda, yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde “Seçim Çalışma ve Planlama Komisyonu” kuruldu. Seçim döneminde gerçekleşecek ziyaretler, özel programlar ve diğer tüm çalışmaların planlanıp eksiksiz yerine getirilmesi için hayata geçirilen komisyonun başkanlığı için eğitimci Dilek Taşpınar görevlendirildi.
Komisyon ilk toplantısını ilçe başkanlığında gerçekleştirdi. Uzun yıllardır çeşitli görevler almış emektar partililerin yanı sıra yeni isimler de komisyonda yerlerini aldı. Toplantıda konuşan CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, “Türkiye’nin en kritik seçimlerine hazırlanırken partimiz ve ittifakımız, gönüllü ordusuyla Türkiye’yi aydınlığa kavuşturmaya hazırdır” dedi.
Başkan Aksu şöyle konuştu: “Bütün anketler gösteriyor ki, halkımız önümüzdeki seçimlerde tercihini milletin adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana kullanacaktır. Çünkü artık partili cumhurbaşkanı Erdoğan da, partisi de yorgundur. Bu yorgunluk, ülkemizi ekonomik krize, yüksek enflasyona, yoksulluğa sürüklemektedir. Partili cumhurbaşkanı, kendi neden olduğu bu sorunları çözmekten uzaktır. Halkımızın bir simide 7 lira, bir kilo peynire 150 lira, bir kilo kıymaya 300 lira, ev kirasına 5, 10 bin lira verecek dermanı kalmamıştır. Biz, CHP ve Millet İttifakı olarak ülkemizi bu ekonomik krizden kurtaracak, toplumsal barışı, özgürlük ve dayanışma ortamını hep birlikte yeniden inşa edeceğiz!”
Bir 14 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir