Beki Ramazan'da da Yerel Esnafımıza Sahip Çıkalım
Beki Ramazan'da da Yerel Esnafımıza Sahip Çıkalım

Beki Ramazan’da da Yerel Esnafımıza Sahip Çıkalım

Beki Ramazan’da da Yerel Esnafımıza Sahip Çıkalım

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı İsmail Beki; “Gemlik esnafı olarak biz buradayız hep bir aradayız kampanyamız ile dayanışmaya her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz bu zorlu dönemde ramazan alışverişlerinizi, depremzede vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hazırlatılacak olan gıda kolilerinin bakkal, şarküteri market sahibi yerel esnaflarımızdan yapılmasını istiyoruz” dedi.
Beki; “Pandemi dönemi ile başlayan içinde bulunduğumuz ekonomik kriz ile birlikte fiyat artışları, zincir marketlerin artışı ve sürekli kampanya adı altında yaptıkları indirimler nedeni ile zor günler geçiren ve halen daha devam eden süreçte esnafımız ayakta kalabilmek için çok zorlu mücadele vermektedir. Yerel esnaflarımız mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte tüm hazırlıklarını tamamlayarak hizmet vermeye devam etmektedirler. Özellikle Şubat ayında yaşamış olduğumuz deprem felaketinde mağdur olan depremzede vatandaşlarımıza destek olmak için ramazan erzak kolilerinizi esnaflarımıza giderek hazırlatmanızı ya da koli hazırlatmak isteyen esnaflarımızın, halkımızın odamıza gelerek isimlerini yazdırmalarını ve istedikleri kolinin hazırlanması ile ilgili gerekli bilgi verilip kendilerinin taleplerine göre hazırlanan ramazan erzak paketleri depremzede vatandaşlarımıza odamız aracılığı ile ulaştırılacaktır” ifadelerini kullandı.
Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Beki, ” Deprem felaketi ile birlikte tüm halkımız olarak kenetlenip bu zor günlerde tüm dünyaya örnek olacak dayanışmamızı ısrarla sürdürmeye devam etmekteyiz. On bir ayın sultanı olan bu ramazan ayında geleneksel hale getirilmiş olan yardım ve desteklerinizi büyük marketlerden yapmak yerine gıda satışı yapan bakkal market şarküteri gibi işyeri sahibi olan yerel esnaflarımızdan yapmanızı hatta kamu kurum ve kuruluşları ile özel işyeri sahibi olan yöneticilerimizin de çalışanlarına hazırlatacakları ramazan erzak kolilerini esnaflarımıza hazırlatmalarını önemle rica ederiz. Unutmayalım ki esnaflarımız sizin için var sizin alışverişleriniz ve destekleriniz ile ayakta kalabilmektedirler. Gemlik esnafı ve halkı olarak biz buradayız hep bir aradayız diyerek mübarek ramazan ayının tüm esnaflarımız ve halkımız için sağlık sıhhat ve huzur içerisinde geçmesini Allahtan niyaz ederim” temennisinde bulundu.
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Gemlik Esnaf Odası Başkanı ÛSMAİL BEKİ alışverişlerimizi yerel esnaftan yapalım"' görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir