AYDINLAR A.Ş. DEN ANLAMLI YARDIM….
AYDINLAR A.Ş. DEN ANLAMLI YARDIM….

AYDINLAR A.Ş. DEN ANLAMLI YARDIM….

1 TIR NEVRESİM, 3 ADET İŞ MAKINASI, 4 NOBEL, 20 KAMYON, 70 PERSONEL GÖNDERDİ…

AYDINLAR A.Ş. DEN ANLAMLI YARDIM….

İlçemizin tanınmış firmalarından Aydınlar Anonim Şirketi, 10 ilimizde yaşanan büyük deprem bölgesine 1 TIR dolusu nevresim ile enkazın kaldırılmasına destek olmak amacıyla 3 adet ağır iş makinası, 4 Nobel, 20 kamyon 70 personel gönderdi.
Dün yola çıkan yardım TIR’ının Gaziantep İli İslahiye ilçesine gönderildiğini söyleyen Şirket yönetim kurulu başkanı Ceyhan Aydın; “Böylesine büyüklükte bir depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, geride kalanlara ise sabırlar diliyorum. Millet olarak acımız büyüktür. Bu bir felaket karşısında bizler de elimizden gelen desteği sağlamak için, yaptığımız temaslara sonunda Gaziantep İlinin İslahiye ilçesinde evlerini kaybeden ve çadırlarda, konteyner evlerde yaşamını sürdürecek olanlara destek amacıyla 9 bin adet 1 TIR dolusu nevresim ve deprem enkazının kaldırılması için Tarsus daki hızlı tren yapım şantiyemizden, firmamızın makine envanterine kayıtlı 3 adet ağır iş makinası ile 4 nobel ile 70 kişilik personel ve 20 kamyon yolladık. Bir parçada olsa yaraları sarabilirsek mutluluk duyacağız. Millet olarak depremzedelerin yanındayız. El, ele vererek yaraları saracağız.” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir