Gemlik Heyetinin İskenderun Çıkartması
Gemlik Heyetinin İskenderun Çıkartması

Gemlik Heyetinin İskenderun Çıkartması

Gemlik Heyetinin İskenderun Çıkartması

Gemlik’ten Belediye Başkanı Sertaslan, Ticaret ve Sanayi odası başkanı Hamaloğlu ile birlikte siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi İskenderun’da incelemelerde bulundular.
Gemlik’ten Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Hasan Hamaloğlu, Gemlik Ticaret Borsası başkanı Özden Çakır, GTSO yöneticileri Fatih Ayvaz, Tevfik Yılmaz, GTSO Genel Sekreteri Emre Gemicioğlu, AK Parti ilçe başkanı Şamil Yiğit, MHP ilçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Esnaf Odası başkanı İsmail Beki, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Cessur, Minibüsçüler Odası başkanı Abdullah İnce İskenderun’da oluşturulmaya başlanan ve tamamlandığında 300 konteynırdan oluşacak olan Gemlikkent konteyner mahallesinde çalışmalara katıldılar.
Depremin ilk gününden itibaren bölgede olan Ak Parti Bursa milletvekilimiz Gemlikli Hemşehrimiz Zafer Işık , Mustafa Esgin ve Refik Özen’inde yer aldığı heyetle de görüşen Gemlik ekibi, ilçemizden bölgeye giden iş insanlarının yanısıra inşaat ustaları, elektrik ve su gibi hayati konularına da çalışma yapan ekiplerle de bir araya geldiler.
Bölgede Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasının öncülüğünde Gemlikli sanayicilerimiz tarafından bağışlanan ve ilk etapta 100, devamında 300 konteyner evden oluşan içerisinde binlerce depremzede vatandaşın barınabileceği üç öğün yemek çıkacak aşevi bulunan Gemlikkent’te ayrıca yine Gemlik’ten giden yardım severler ve Gemlik Belediyesinin desteği ile oluşturulan aşevinde inceleme yapan heyet yapılacaklarla alakalı da çeşitli anlık görüşmeler yaptılar.
GTSO Başkanı Hamaloğlu, “Bugün itibarıyla 65 konteynır sahaya indirildi. Konteynırlara elektrik ve suları bağlandı. Aşevimiz Günde 1500 kişilik yemek vermektedir. Depremzedelerimizin Barınma ve yaşama ihtiyaçlarını karşılamak için Gemlik ekibi tüm gücüyle çalışmaktadır” dedi.

(Son Güncelleme: 13 Şubat 2023)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir