AK Partili Heyet Esnaf Odasını Ziyaret etti
AK Partili Heyet Esnaf Odasını Ziyaret etti

AK Partili Heyet Esnaf Odasını Ziyaret etti

AK Partili Heyet Esnaf Odasını Ziyaret etti

AK Parti Bursa milletvekilleri Zafer Işık ve Mustafa Esgin ilçe başkanı Şamil Yiğit ile birlikte Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etiler.
Esnaf odası başkanı İsmail Beki ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Ak Parti Bursa millet vekilimiz hemşerimiz Zafer Işık ve Mustafa Esgin ile Gemlik Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Şamil Yiğit, Gemlik’te ikincisi kurulan ve üye kabulü devam eden Küçük Sanayi sitesi kooperatifi ile ilgili odamıza ziyarette bulundular. Sanayi sitesi kooperatifi başkanı Semih Aşkın ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte odamızda ağırladığımız vekilimiz Zafer Işık Gemlik’teki sanayi sitesinin yeterli olmadığını, yeni sanayi sitesine ihtiyacı olduğunu dile getirerek kurulacak olan sanayi sitesinin Gemlik’imize kazandıracakları gelişimin öneminden bahsetti” dedi.
Beki, “Yeni sanayi sitesini kurmayı düşündüğümüz bölge ve yerler ile ilgili milli emlakta ve orman arazisinde bulunan olabilecek yerleri haritalar üzerinde inceleyerek kendisinden yer tahsisi konusunda yardım talebinde bulunduk. Vekilimiz Zafer Işık taleplerimiz doğrultusun da bizden sanayi sitesi yönetimi olarak kurulacak olan siteninin çalışmalarını hızladırmamızı, sanayi sitesini kurmak istediğimiz bölgenin yerinin tahsisi, içinde bulunduğumuz sorunlarımızı, sanayi sitesi için yapmak istediklerimizi, nasıl geliştirebileceğimizi içeren bir dosya hazırlayıp kendisine vermemizi bizden talep etti. Bu konu ile ilgili bir Gemlikli olarak Gemlik için Gemlik esnafı için yeni kurulacak sanayi sitesi dosyasını gerekli kişilere gösterip görüşmeleri yapıp elinden gelen desteğini vereceğini arkamızda olduğunu dile getirdiler” ifadelerini kullandı.
Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı İsmail Beki, ” Bunun yanı sıra sayın vekilimiz ile Gemlik esnafını ve esnafın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları ve vekilimiz olarak esnafımızın kendisinden beklentileri ile ilgili istişarede bulunduk. Ak Parti Bursa millet vekilimiz Mustafa Esgin’e, Gemlik Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Şamil Yiğit’e, bizleri ziyarette bulundukları için özellikle de bir Gemlikli olarak
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir