SEDAT GÜRLE GÜVEN TAZELEDİ
SEDAT GÜRLE GÜVEN TAZELEDİ

SEDAT GÜRLE GÜVEN TAZELEDİ

SEDAT GÜRLE GÜVEN TAZELEDİ

Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifi, yönetmelik düzenlemesi gereği genel kurula gitti. Tek aday olmasına ve mevzuat değişikliği nedeniyle genel kurul yapılmasına rağmen, genel kurul ciddi katılımıyla dikkat çekti.
Divan başkanlığını 7.bölge birliği başkan vekili, Yıldırım Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Özkarayurt’un yaptığı genel kurula, Besob Başkanı Fahrettin Bilgiç, Gemlik Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, siyasi parti ve kurum temsilcileri, farklı bölgelerin esnaf odası başkan ve yöneticileri ile kooperatif ortakları katıldı.
1772 ortağı olduğu belirtilen Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifi, geçtiğimiz yıllara göre her alanda 5 kat artışının olduğu belirtilen genel kurulda, Kooperatif rezervlerinin de, tarihin en büyük rakamına ulaştığının altı çizildi. Göreve gelindiği günden bu yana hedeflerin üzerine çıkıldığı da belirtildi. Bu dönemde ise sadece 97 üyenin takibe düştüğünün altı çizildi.
Denetim kurulu ve Faaliyet Raporunun onaylanmasının ardından söz alan Sedat Gürle; ‘’Kovid önlemleri sonrasında olumlu bir süreç geçirdik. Esnafımıza da önemli kredi desteği sağladık. Düzenli yapılanma, bizleri de ziyadesi ile memnun etti. Destek veren ortaklarımıza teşekkür ederim’’ dedi.
4 yıl daha başkanlığa seçilen Sedat Gürle’nin yönetimi Eyüp Kaya, Mehmet Bıyık, Ayhan Gündoğdu ve Murat Aslan’dan oluştu. Denetim Kurulu Mehmet Cessur ve Ceyhun Özer olarak belirlenirken, Bölge Birliği Temcilcileri ise Sedat Gürle, Eyüp Kaya, Mehmet Bıyık ve Mehmet Cessur oldu.
(Son Güncelleme: 31 Ocak 2023)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir