GEMLİK ZEYTİN KOOPERATİFİ DÖRDÜNCÜ DİLİM ÜRÜN ÖDEMELERİNİ BU CUMA YAPIYOR…
GEMLİK ZEYTİN KOOPERATİFİ DÖRDÜNCÜ DİLİM ÜRÜN ÖDEMELERİNİ BU CUMA YAPIYOR…

GEMLİK ZEYTİN KOOPERATİFİ DÖRDÜNCÜ DİLİM ÜRÜN ÖDEMELERİNİ BU CUMA YAPIYOR…

GEMLİK ZEYTİN KOOPERATİFİ DÖRDÜNCÜ DİLİM ÜRÜN ÖDEMELERİNİ BU CUMA YAPIYOR…

S.S.72 Sayılı Gemlik Zeytin Tarım Satış kooperatifi dördüncü dilim ödemelerini 23 Aralık 2022 Cuma günü yapıyor. 2022/2023 Ürün alım kampanyasını 24 Ekim’de açan Gemlik Zeytin Kooperatifi dördüncü dilim ödemelerini Ödeme takvimine göre 03 Aralık – 16 Aralık tarihleri arası alınan ürün bedellerinin % 50’sini de yine üretici ortaklarının Ziraat Bankası hesaplarına aktarıyor.
Konuya ilişkin Gemlik Zeytin Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demir şöyle konuştu; Bölgemizde yaşanan aşırı yağış ve dolu afeti sebebiyle Umurbey, Muratoba, Yeniköy, Selçukgazi, Karabalçık, Avdancık, Seçköy alım bölgelerimiz rekolte kaybı yaşadılar. Zeytin alım dönemi öncesi Marmarabirlik Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen 2022 / 2023 zeytin alım dönemi toplantısında bölgemizde yaşanan aşırı yağış ve dolu afeti hasarından etkilenen ortaklarımız için 180 -380 dane arası dolu vuruğu zeytinlere Yağlık fiyatımız olan 16,50 TL’ nin üzerine 2,00 TL ilave yapılarak 18,50 TL’ ye alınmasında karar kıldık. Üreticimizin yaşamış olduğu hasarı minimum zararla atlatmasına katkı sağladık.
Bu güne kadar 3.937.490 Kg. zeytin karşılığında 91.000.000,00TL. değerinde ürün alındığını söyledi.
23 Aralık 2022 Cuma günü yapılacak ödemede yaklaşık 1.617 kişiye 14.162.000,00 TL. ödeme yapılacağını hatırlatan Başkan, dileğimiz tüm ortaklarımızın kooperatifine sahip çıkarak zeytin teslim etmesi ve bölgemize daha fazla fon girişinin sağlanmasıdır dedi.
Başkan Demir ödeme planına göre bir sonraki ödemenin de 06 Ocak 2023 Cuma günü yapılacağını hatırlattı. Beklenen teslimatların gerçekleşeceğine inancının tam olduğunu ve üreticilerin mutlaka kooperatiflerine sahip çıkacağını düşündüğünü dile getiren Demir, Zor yıllardan geçildiğini üreticimizin hep yanında olmak zorunda olduklarını söyledi.
Gelecek nesillere aktaracağımız en güzel miraslardan biri olan Gemlik Zeytin Kooperatifinin, ortaklarına daha çok zirai ilaç ve daha çok gübre dağıtabilmesi için ortakların kooperatifine teslim ettiği ürün miktarları ile doğru orantılı olarak arttığını kaydeden Başkan, Bu konuda da ortaklarımızın sıkıntıya düşmemeleri için azami özen göstermelerini hatırlattı.
Sözlerini tüm ortaklarımıza bol ve bereketli bir sezon diliyorum. Allah daha çok ürün ve daha çok kazanç versin diye noktaladı.
Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir