Gemlik'te Cinayet Zanlısı Tutuklandı
Gemlik'te Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Gemlik’te Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Gemlik’te Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Gemlik’te Küçük Kumla köyü mezarlığında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada Emre Yelseli’yi (25) bıçakla öldürdüğü öne sürülen ve silahla bacağından yaralanan zanlı Ramazan B.(38) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay sonrası ilçe emniyet müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan ve güvenlik nedeniyle Orhangazi devlet hastanesinde tedavisi yaptırılarak Gemlik’e getirilen cinayet zanlısı Ramazan B.burada yapılan işlemlerin ardından tekerlekli sandalye ile adliyeye sevk edildi.
Nöbetçi savcı tarafından ifadesi alınan ve tutuklanması istemi ile hakim karşısına çıkartılan Ramazan B.tutuklanarak Bursa cezaevine gönderildi.
Bilindiği gibi önceki gece Küçük Kumla köy mezarlığında meydana gelen olayda, İddiaya göre, Ramazan B. (38) isimli şahıs, henüz belirlemeyen bir konudan dolayı, Emre Yelseli (25)’yi bıçakla ağır yaralamış, Yelseli 112 acil ambulansı ile kaldırıldığı Gemlik devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Olayın ardından aynı kavgada Yelseli tarafından silahla yaralanan Ramazan B.polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.
Cinayetle alakalı soruşturma sürdürülüyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir