GTSO'da Araç Şarj İstasyonu Hizmete Girdi
GTSO'da Araç Şarj İstasyonu Hizmete Girdi

GTSO’da Araç Şarj İstasyonu Hizmete Girdi

GTSO’da Araç Şarj İstasyonu Hizmete Girdi

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası otoparkına araç şarj istasyonu kuruldu.
GTSO Başkanı Hasan Hamaloğlu ve yönetim kurulu üyelerini zes firmasının ziyaretinde gündeme gelen istasyon kurulması önerisi gerçekleştirildi.
Meclis başkanı Mehmet Anar ve GTSO Yönetim kurulu başkanvekili Fatih Ayvaz’ın da katıldığı programla ilk araç şarj edildi.
GTSO Yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu, iki adet elektrikli otomobil şarj istasyonun tüm Gemlik halkının kullanımına açık olduğunu belirterek, ilçemize hayırlı olsun dedi.
Hamaloğlu, “Odamız, bir ilke daha imza attı. Zorlu Enerji Solutions (ZES) ile yaptığımız görüşmeler neticesinde gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayarak Odamız otopark alanına 2 adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonun montaj sürecini tamamlayıp hizmete açtık” dedi.
Sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan Oda Başkanı Hasan Hamaloğlu;“Geleceğin teknolojisi elektrikli otonom cihazalar olacak. Buna en güzel örnek hiç şüphesiz ki Türkiye’nin Otomobili TOGG. Bizlerinde bu teknolojilere kayıtsız kalması elbette ki mümkün değildi. Gelecek Nesillere Yaşanabilir Daha Temiz Bir Dünya Bırakmak adına temiz enerji elektrikli şarj istasyonlarını Gemlik’e kazandırdık. Zorlu Enerji Solutions (ZES) ile yaptığımız görüşmeler neticesinde gerekli alt yapı çalışmalarımızı tamamladık ve ilk etapta 2 adet şarj istasyonunu hizmete açtık. Üyelerimiz başta olmak üzere tüm Gemlik halkına hayırlı uğurlu olsun, Enerjiniz Hiç Bitmesin diyoruz. “ dedi.
(Son Güncelleme: 12 Aralık 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir