GTSO'da Yeni Yönetim İlk Meclis Toplantısını Yaptı
GTSO'da Yeni Yönetim İlk Meclis Toplantısını Yaptı

GTSO’da Yeni Yönetim İlk Meclis Toplantısını Yaptı

GTSO’da Yeni Yönetim İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Bir süre önce genel kurulla yönetime ve meclise seçilen üyeler ilk meclis toplantısını Mehmet Anar başkanlığında yaptı. Meclis toplantısında Yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri de tam kadro hazır bulundu.
Meclis toplantısının açılışını yapan Meclis başkanı Mehmet Anar, “Odamız üyesi olan ve ebediyete intikal etmiş tüm yöneticilerimiz ve üyelerimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diyerek Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlattı.
Anar konuşmasında; “Bizlerden evvel bu makamlarda bulunmuş, odamızın gelişmesine ve büyümesine katkı koymuş, komite, meclis, yönetim kurulu üyesi ve başkanlarına teşekkür eder, aramızdan ayrılıp ahirette göç edenlere Allah’tan rahmet, aramızda olanlara da sağlıklı ve uzun ömürler dilerim. Allah hepinizden razı olsun. Hayırlısı ile odamızın seçim sürecini tamamladık, seçimler sonrasında, yönetim kurulumuz da, meclisimiz de, meslek komitelerimiz de yer almaya hak kazanan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Tüm üyelerimize bizlere karşı gösterdikleri teveccühlerinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. Üyelerimiz üzerlerine düşen görevi yerine getirdi. Şimdi görev sırası bizlerde ve en önemlisi siz meclis üyelerinde. Çünkü sizler seçilmiş kişiler olarak kendi sektörünüzde birer kanaat önderisiniz. Sektörümüzün ekonomisini, üyelerimizin sorunlarını en yakından bilen sizlersiniz. Bu nedenle yeni dönemde her alanda daha etkin olmalıyız. Üyelerimizin sorunlarının çözümünde aktif rol almalıyız. Bundan böyle 27 Meclis üyemiz hep birlikte ilçemiz ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmalıyız. 27 Meclis üyemizin tamamından üyelerimiz bunu beklemektedir. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis üyesinin bu konuda da farkını ortaya koyacağına inancımız tamdır. Aramıza yeni katılan birçok meclis üyemiz var, genç arkadaşlarımız var. Biz onların dinamizm ve vizyonundan, onlar bizlerin tecrübelerinden yararlanarak oluşan sinerji ile dört yıl boyunca hep birlikte, yan yana, kol kola Gemlik’imiz için çalışacağız, üreteceğiz inşallah. Ben bu çalışma döneminin, Gemlik ve bölge ekonomimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Meclis toplantısında söz alana GTSO Yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu’da “göreve gelmelerinin hemen ardından yönetim kurulu ile birlikte hızlı bir çalışma içine girdiklerini, yapılan görev dağılımının ardından faaliyetlere başladıklarını” belirterek, ” meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte yerli ve mili otomobil fabrikası Togg’un açılışına katıldıklarını, akabinde Ankara’ya giderek Odalar Borsalar Birliğinde Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldiklerini” söyledi.
Hamaloğlu, “Ankara ziyaretinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti Bursa milletvekilleri ile görüştüklerini, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığında çok sayıda genel müdür ile bir araya gelerek ilçemiz için yapılması gerekenleri mercek altına aldıklarını ve desteklerini istediklerini” meclis üyeleri ile paylaştı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir