Kaymakam Göç'ten GTSO Ziyareti
Kaymakam Göç'ten GTSO Ziyareti

Kaymakam Göç’ten GTSO Ziyareti

Kaymakam Göç’ten GTSO Ziyareti

Gemlik kaymakamı Hasan Göç yeni seçilen Gemlik Ticaret ve Sanayi odası başkanı Hasan Hamaloğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GTSO Yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu ve Meclis Başkanı Mehmet Anar ile başkan vekilleri Fatih Ayvaz, Alpaslan Eker ile Fatih Becerikli’nin de yer aldığı ziyarette oda genel sekreteri Emre Gemicioğlu’da eşlik etti.
Ziyarette konuşan Hasan Hamaloğlu, “yapılan seçimlerin ardından göreve gelen arkadaşlar olarak çok hızlı bir şekilde girişimlerimize ve ziyaretlere başladık. Yerli ve milli otomobilimizin üretimine başlanan Togg kampüsümüzün ardından bölgeye başkaca da yatırımların geleceği muhakkaktır. Hali hazır Batarya fabrikasının da inşaatının başlaması ve devamında ki yatırımlarla bölgemiz istihdam açısından daha da değerli olacak. Bizlerde bu gelişmelerle birlikte ilçemizi daha da üst lige taşıyacak çalışmaları sürdüreceğiz. Organize sanayi bölgesi ve bir tık ilerisi olan karma organize sanayi bölgesi kurulması için başlatılan çalışmaları devam ettireceklerini” ifade ederek, turizm konusunda da yerelde ve genelde girişimlerinin bulunduğunu” söyledi.
İlçe kaymakamı Hasan Göç’te yeni seçilen yönetime başarılar dileyerek, “daha önce de var olan çalışmaların devamı için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir