Gemlikli çocukların rotası Gemlik Kitap Fuarı oldu!
Gemlikli çocukların rotası Gemlik Kitap Fuarı oldu!

Gemlikli çocukların rotası Gemlik Kitap Fuarı oldu!

Gemlikli çocukların rotası Gemlik Kitap Fuarı oldu!

‘Gemlik Kitap Limanı’ fuarı ünlü birçok yazarı kitapseverlerle buluştururken, çocukları da unutmadı. Fuarın ilk gününde illüzyonist Sermet Erkin’in çocuklara özel hazırladığı gösteriyle başlayan çocuk etkinlikleri, ilerleyen günlerde birbirinden renkli etkinliklerle devam etti.
Gemlikli ve ilçelerdeki okullardan gelen çocuklara ev sahipliği yapan fuarda çocukların oynayıp sosyalleşebileceği ve çocuk etkinliklerinin gerçekleşeceği bir çocuk alanı ayrıldı. Bölgedeki çocuklar fuardaki etkinliklere coşkuyla katılım gösterdi. Anaokulları ve çevre ilkokullarından öğretmenleriyle gelen çocuklar, fuar sayesinde hem eğlendi hem öğrendi. Fuara katılan çocuklu aileler de çocuklar için gerçekleştirilen etkinlikler sayesinde fuar alanını rahatça gezebildi.
Çocuk etkinlikleri illüzyonist Sermet Erkin’in gösterisi ile başladı. Çocuklar Erkin’i keyifle izlediler. Ayrıca Felsefe Eğitmeni Sevil İnce tarafından hazırlanan Çocuklar için Felsefe Atölyesi’ne çocukların ilgisi yine yoğun oldu. Çocuklar felsefe atölyesinin ardından Bekir Yurdakul ile yazım atölyesinde bir araya geldi.
Başkan Sertaslan: “Tüm çocuklarımızı fuara bekliyorum”
“Kitap Limanımızda çocuklarımız için de birçok program hazırladık” diyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Eğlenceli ve eğitici programlarımız devam ediyor. Küçük misafirlerimiz için ayırdığımız etkinlik ve oyun bölümünde çocuklarımız sosyalleşip oyunlar oynuyorlar. Gençler ve yetişkinler ile birlikte çocuklarımızı da fuarımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir