Gemlikli hafızlar belgelerin aldı
Gemlikli hafızlar belgelerin aldı

Gemlikli hafızlar belgelerin aldı

Gemlikli hafızlar belgelerin aldı

Gemlik İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarından mezun olan 24 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.
Gemlik İlçe Müftülüğüne bağlı Amine Hatun Yatılı Kız Kur’an Kursu ile Zeytin Dalı Yatılı Kız Kur’an Kursu’ndan mezun olan 24 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.
Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde düzenlenen merasime Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, STK temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Ezan Okuma Dünya İkincisi Emirgan Hamidi Evvel Camiİ İmam Hatibi Hafız Alpcan Çelik’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” temalı sinevizyon izlendi.
Programda konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, “İnsan için en büyük şeref hafız olmaktır. Kur’an-ı Kerimi ezberlemektir. Bu peygamberimizin (sas) ifadesidir. Bu şerefe erişen yavrularımızı canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.
Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ ise açılış konuşmasında hafızları tebrik ederek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Program, İstanbul Emirgan Hamidi Evvel Camii görevlileri Hafız Alpcan Çelik, Hafız Azizi Mahmut Hardal ve Asım Kocabıyık ve Hafız Tamer Alat’ın Mevlid-i Şerif, kaside ve naatlarıyla devam etti.
Hafızlara belge ve hediye verilmesinin ardından İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’ın yaptığı dua ile program sona erdi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir