GTSO 3.MESLEK GRUBU “SANAYİ” KOMİTESİNDEN  BİRLİK MESAJI
GTSO 3.MESLEK GRUBU “SANAYİ” KOMİTESİNDEN  BİRLİK MESAJI

GTSO 3.MESLEK GRUBU “SANAYİ” KOMİTESİNDEN  BİRLİK MESAJI

GTSO 3.MESLEK GRUBU “SANAYİ” KOMİTESİNDEN  BİRLİK MESAJI

Gemlik Ticaret ve Sanati odasının Cumartesi günü yapılacak olan seçimler öncesi Sanayi grubu olarak bilinen 3.meslek grubundan açıklama yapıldı.

Semih Aşkın, Nihat Balkan ve Fatih Becerikli imzasını taşıyan açıklamada şu görüşlere yer verildi.

“1890 LI YILLARIN SONUNDA KURULAN GEMLİK TİCARET VE SANAYİ ODAMIZ 08.10.2022 TARİHİNDE YENİDEN SEÇİM HEYECANINI YAŞAYACAK.

Bölgemizde Hüdevandigar yani Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından sonra kurulan odamız 1970 li yıllara kadar Zirai kuruluşlar ile devam eden  yolculuğunda Ülkemizin önde gelen Kimyasal, Demir Çelik ve Liman İşleri ile yoğun bir sanayi Şehri haline gelmiştir. Halen Coğrafi ürünümüz olan barışın sembolü Zeytinin en iyi şekilde işlendiği ve sanayi ürünü haline getirildiği İlçemiz son olarak Sayın Cumhurbaşkanımız’ın talimatları ile kurulan TOGG Otomobil fabrikası ile sanayi yapılanmasını farklı bir noktaya getirmiştir.

Ülkemiz ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan işletmelerimiz ile sanayi sektörümüzün ihtiyaçları da değişmeye ve Sanayi 5.0 ve Endüstri 6.0 bakış açısı ile hem ÜRGE hem de Arge projelerine önem veren Oda üyelerimize yeni dönemde daha fazla bilgi aktarabilmek ve ilgili bakanlıklardan daha fazla teşvik ve desteklerden yararlanabilmek için kendi aramızda yaptığımız değerlendirmeler ışığında, tüm üyelerimizi kapsayan ve hepsine ulaşabilen yeni bir komite yapısı oluşturmaya çalıştık. Bu bağlamda komitemizin mottosu “BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR” oldu.

Siz değerli üyelerimize yeni dönemde;

Gelişen Sanayi ihtiyaçlarına bağlı olarak Odamız önderliğinde Küçük Sanayi Sitemizin büyütülmesi için çalışmalar yapmayı

ARGE ve ÜRGE teşviklerinden daha fazla yararlanabilmek için alt çalışma grubu oluşturmayı

Mesleki Eğitim için Odamız çatısı altında yeni bir eğitim vakfı oluşturmayı

Özellikle Büyük Sanayi kuruluşlarımızın ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek için hem mesleki hem de bilgi işlem altyapı çalışma toplantıları düzenlemeyi

Üyelerimizin yoğun faaliyette bulunduğu sektörler ile ilgili KÜMELENME çalışma grupları oluşturmayı,(Demir çelik, Zirai Ürün işleme tesisleri gibi)

Hedeflerimiz arasında tutarak Gemlik İlçemize Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmalarını da hızlandırarak bölgemizin planlı ve kararlı büyümesine katkı koymak bizlerin görevi olacaktır.

Günden güne değişen dünya ekonomi ve sanayi politikalarının içinde olabilmek çatı kuruluşumuz TOBB bünyesinde yapılacak olan toplantı ve seminerleri siz değerli üyelerimiz ile buluşturarak gündeme dair ne bilgi varsa sizlere ulaştırmak için azami gayret göstereceğiz. Bu anlamda üyelerimizin hem mail hem de telekomünikasyon sistemleri ile bilgilendirilmesi ve aktivasyonu yüksek bir çalışma dönemi geçirmek istiyoruz. Bu söylemimizi güçlü kılabilmek için BİRLİK mottosunu grubumuza şiar edinerek Tecrübe Bilgi ve Dinamizm başlıklarında oluşturmaya çalıştığımız Meslek Grubu Komitemiz ile tüm üyelerimize fayda sağlamak için telefonun ucunda olacağız.

Değişen rekabet koşulları içerisinde kendi kabuklarını kıran ve değişime ayak uydurmak zorunda kalan Odalarımızdaki en önemli konuların başında üyelerimizin sadece evrak bazlı işlemler için Odamızı kullanmak zorunda kalması gözükmektedir. Bizlerin bu anlamda çok önemli bir görevi var ve bu da hem üyemiz hem de odamız adına tüm değişimleri takip edip bu konularda üyelerimize sağlıklı ve doğru bilgi paylaşımını odamız aracılığıyla en kısa zamanda paylaşımda bulunabilmektir. Odamızın sizler gözündeki yetkinliğini ve iş yapabilirliğini arttırmak suretiyle aidiyet duygusunun artacağı ve hizmet kalitesinin daha da üst düzeye geleceğinden şüphemiz yoktur.

125 yılı geride bırakan köklü tarihi ile daha birçok ilklerin yaşanacağı Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, 3. Meslek Grubu ”SANAYİ” komitesi üyeleri olarak siz değerli paydaşlarımızı 08.10.2022 Cumartesi günü yapılacak seçimlerde BİRLİKTE YÖNETİM modelini oluşturacağımız yeni dönemin başlangıcı için Odamıza bekliyoruz.

Üye Camiamıza ve Odamıza şimdiden hayırlı olması temennisi ile tüm üyelerimiz saygı ve muhabbet ile Cumartesi günü yapılacak olan BİRLİK günümüze davet eder, Kazasız ve Bol kazançlı İşlerimiz olmasını Rabbimden niyaz ederiz.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ Seçmen, Kılıçtaroğlu’nun Kutuplaştırıcı ve nefret dolu politikalarından bıkmıştı. Ak partinin de, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir