DİNAMİK EKİP; ‘’TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA ULAŞIYOR, FİKİRLERİNİ ALIYORUZ.’’
DİNAMİK EKİP; ‘’TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA ULAŞIYOR, FİKİRLERİNİ ALIYORUZ.’’

DİNAMİK EKİP; ‘’TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA ULAŞIYOR, FİKİRLERİNİ ALIYORUZ.’’

DİNAMİK EKİP; ‘’TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA ULAŞIYOR, FİKİRLERİNİ ALIYORUZ.’’

Gemlik Ticaret Odası seçimlerinde 4. Gruptan aday olan Eker İnşaat, Yılmazoğulları İnşaat,
Umut Eser İnşaattan oluşan Dinamik Ekip, meslektaşları ile istişare halinde hazırlanmaya devam ediyor. Meslektaşlarından edindikleri fikirlerin önemine değinerek çalışan Dinamik Ekip, sorunların ortak çözümünün önemini de vurguladı.
Dinamik ekip yaptığı açıklamada; ‘’Meslektaşlarımızın beklentilerini ve taleplerini dinledik. Ortak sorunlar ile alakalı istişare yaptık.
İNŞAAT GRUBU YÖNETİMDE TEMSİL EDİLMELİ
Meslektaşlarımızın bizlere ilettiği, odamızla tam olarak iletişim kuramadıkları, bu nedenle de, odanın etkinliğini de tam bilemediklerinin dile getirdiler.
Odamızdan çok fazla beklentilerinin olmadığını, sahada imalatlarını yaparken önlerine çıkan sorunların çözümü anlamında, bizleri yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler. Dinamik ekip olarak, yapmış olduğumuz çalışmalarda, komitemizin tam olarak odada temsil edilmediğini görüyoruz.
Tüm sektörleri doğrudan etkileten inşaat sektörü, aynı zamanda ülke ve ilçe için de lokomotif sektör olma özelliğini taşıyor. Böyle bir sektörün de, doğrudan yönetimde olması gerektiği kanaatindeyiz.
Etkin bir meslek grubu olabilmek adına da, seçim öncesi hiçbir başkan adayıyla çalışmıyoruz. Adaylara ne karşıyız, ne yanındayız. Bizim için önemli olan meslek grubumuzun etkin temsili. Meslek grubumuz ne kadar güçlü olursa, bizler de o kadar etkili çalışmalar sunabileceğiz.
Meslek grubu ile yapılan istişarelerin önemli sonuçlar çıkardığı ve seçimler dışında da fikirler çıkacağını, ortak çalışma ile pek çok sorunun da çözülebileceğini gördük.
EN BÜYÜK SORUNLARDAN BİRİ ALTYAPI
Meslektaşlarımızın en büyük sorunlarından birinin de dağıtım şirketlerinin altyapı planlamalarını geç yapmalarından dolayı, çok ağır olmasından dolayı, meslektaşlarımız altyapıyı, kendi bütçelerinden yapmak zorunda, elektriğini bile kendisi çektirmek zorunda kalıyor. Ticaret Odası da, bu konuda etken olmalıdır.
Yeni imara açılan bölgelerde, yeteri kadar yolların yerel yönetimler tarafından açılmaması ve gerekli sosyal donatı alanlarının oluşturulmamasından dolayı, sahada imalatın çok zor bir hale geldiğini görüyoruz.
Bizim hedeflerimizden biri de, Ticaret Odamız ile birlikte, Müteahhitler Derneği ve yerel yönetimlerle yapacağımız koordineli çalışma ile bu tip sorunları bir bütün halinde ortadan kaldırmaktır.
Yurt dışında da imalat ve ticaret yapmak isteyen üyelerimiz, ticari vize almak istiyorlar. Ticaret Odası vasıtasıyla bu işlerin olabileceğini ve bazı ticaret odalarının bu konuda duyarlı olduklarını gördük. Bizler de, bu konuda tüccarlarımıza ve inşaatçılarımıza yardımcı olmalıyız’’ dediler.
Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir