İNŞAAT MESLEK GRUBUNA DİNAMİK EKİP ADAY
İNŞAAT MESLEK GRUBUNA DİNAMİK EKİP ADAY

İNŞAAT MESLEK GRUBUNA DİNAMİK EKİP ADAY

İNŞAAT MESLEK GRUBUNA DİNAMİK EKİP ADAY

Yaklaşan Gemlik Ticaret Odası Seçimleri ile alakalı, farklı meslek gruplarında adaylar netlik kazanırken, 4. Meslek Komitesi olan, İnşaat Meslek Komitesine, Dinamik Ekip adıyla Alparslan Eker, Eser Avdan ve Tevfik Yılmaz aday oldu.
Ekipten aday olan isimler, Gemlik Ticaret Odasının Komitelerinde ve yine Ticaret Odasına bağlı Genç Girişimciler Kurulunda görevler aldılar.
ORTAK AKIL
Ortak akılla yönetim vurgusu yapan Dinamik Ekip, Gemlik’in mevcut büyümesini de baz alarak yapacağı çalışmaları şöyle özetlediler; ‘’Odamız ve meslektaşlarımız arasında daha sıkı köprüler kurmak istiyoruz. Bu sebeple de, üyelerimizin seneden seneye ziyaret ettiği bir oda değil, en az üç ayda bir ziyaret edilen bir oda olmasını sağlayacağız.
SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
Meslektaşlarımızın bireysel olarak çözmekte güçlük çektiği, altyapı, dağıtım şirketleri ile alakalı sorunlar, imar ve yerel yönetimler ile alakalı sorunlar, finans kaynaklarına ulaşımdaki çözümü gibi benzer konuları da, odamızın bünyesi altında birlikte çözeceğiz.
Ulusal veya bölgesel firmalarla köprü oluşturmak için gereken adımları atacağız. Bu sebeple, yapılacak olan yatırımları meslektaşlarımızla buluşturacağız.
KURUMLARIMIZLA KOLEKTİF ÇALIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ
Sadece kendi meslek gruplarımızın sorunlarını değil, aynı zamanda diğer meslek grupları ile yapacağımız çalışmalarla, ilçemizi üst liglere çıkarmaya çalışacağız.
Meslek grubumuz aynı zamanda şehirciliği de ilgilendiren bir meslek grubu olduğundan dolayı, şehircilik anlamında ilçemizde yapılması gereken konularda ve projelerde, belediyemizle birlikte kolektif çalışma içinde olacağız.
SANAYİ TESİSLERİ YAPILMALI
Bilindiği üzere ilçemiz, ülkenin en büyük fabrikalarına ev sahipliği yapmaktadır. Bu bağlamda, odamızın da dahil olacağı sanayi tesisi ve üretim merkezlerini oluşturmak konusunda meslektaşlarımızla etkin rol almayı düşünüyoruz.
Kentsel dönüşümün en doğru şekilde yapılabilmesi için, uzman ekiplerle meslektaşlarımızı oda çatısı altında bir araya getirerek, tüm tarafların uygun göreceği model üzerinde duracak ve bu bağlamda çalışacağız’’ dediler.
Bir 3 kişi, sakal, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir
(Son Güncelleme: 17 Eylül 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir