HİSAR MAHALLESİNDE Kİ SU SIKINTISI  İSYAN ETTİRDİ
HİSAR MAHALLESİNDE Kİ SU SIKINTISI  İSYAN ETTİRDİ

HİSAR MAHALLESİNDE Kİ SU SIKINTISI  İSYAN ETTİRDİ

HİSAR MAHALLESİNDE Kİ SU SIKINTISI  İSYAN ETTİRDİ

Gemlik Hisar mahallesinde yaşanan su sıkıntısı vatandaşları isyan ettirdi.

Yaklaşık 1 haftadır devam eden su sıkıntısı ile alakalı net bir açıklama yapılmazken, vatandaşlar çözüm bekliyor. BUSKİ ekipleri su deposuna tankerle su takviyesi yaparken, çözüm için çalışmaların aralıksız devam ettiği öğrenildi.

Özellikle yüksek katlı binalara su hiç ulaşmazken, alt katlara ise çok az su geldiği öğrenilirken, bir çok vatandaş ücreti ile aldığı suları kullanıyor.

Yaşanan su sıkıntısıyla ilgili sorunun ne zaman çözümleneceğini net bir şekilde açıklanmazken, Hisar Mahallesi Muhtarı Çiğdem Türe yaşanan su sıkıntısı ile sabah saatlerinde yapmış olduğu açıklamada;

Hisar Mahallemizin değerli sakinleri ; mahallemizde yaşanan içme suyu sorunu ile alakalı bugün sabah BUSKİ ile yapmış olduğum görüşme sonucunda, ön görülmesi mümkün olmayan olumsuzluk sonucu yaşanan aksaklığın kısa zaman içerisinde çözümü için çalışmaların aralıksız devam ettiği ancak sorunun nekadar süre içerisinde çözüme kavuşacağı konusunda herhangi bir süre vermenin söz konusu olamayacağı çalışmaların devam ettiği tarafıma bildirilmiş olup gereğini mahalle sakinlerinin bilgilerine arz ederim.” ifadelerine yer verdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir