Gemlik Belediyesi’nde iki ihale daha tamamlandı
Gemlik Belediyesi’nde iki ihale daha tamamlandı

Gemlik Belediyesi’nde iki ihale daha tamamlandı

Gemlik Belediyesi’nde iki ihale daha tamamlandı

Halktan aldığı vergileri yasalara uygun ve en verimli şekilde kullanan Gemlik Belediyesi, Kırtasiye Malzemeli Okul Çantası Alım İşi, Yaşlı Konuk Evi ve kreş için Yiyecek Hizmet Alım İşi ihalelerini tamamladı. İlgili yasalara uygun şekilde hazırlanan ihaleler, Gemlik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından koordine edilip Kamu İhale Bülteni, yerel gazeteler ve belediyenin internet sitesinde yayınlanarak katılımcılara duyuruluyor. İhalelerde en uygun maliyetle en verimli hizmet alımı hedefleniyor.
İhale süreçlerinin şeffaf ve eşit olmasını önemsediklerini söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan şöyle konuştu: “Bizler, Gemlik halkının vergileri ile hizmet eden belediyemizde tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmekten sorumluyuz. Hangi konumda olursak olalım halkımızın çıkarlarını ve vergilerini gözetmek zorundayız. Amacımız her zaman hemşerilerimizin çıkarlarını korumaktır. Kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendiriyoruz”
(Son Güncelleme: 3 Ağustos 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir