DARNEL EDGE ' Gemlik' te Yeniden Doğdum. '
DARNEL EDGE ' Gemlik' te Yeniden Doğdum. '

DARNEL EDGE ‘ Gemlik’ te Yeniden Doğdum. ‘

DARNEL EDGE ‘ Gemlik’ te Yeniden Doğdum. ‘

Türk basketbolunun ve spor medyasının önemli isimlerinden Darnell Edge ile sene sonu Dönemiyle ilgili hem Gemlik Halkı hakkında hem de Takımı hakkında Akran Gemlik Basketbol’a konuştu.
İşte, ‘bir kuşağa basketbolu sevdiren Adam’ın Gemlik’e aktardıkları…
‘Bu sezon benim için unutulmaz bir deneyimdi. Müthiş insanlarla tanıştım, Bura da Türkiye’deki kültür hakkında çok şey öğrenebildim, Tüm yerel yemeklerin tadını çıkardım, seyahat ettim ve bunların hepsini profesyonel bir sporcu olarak büyümeye devam ettim.
İlk günden beri tüm Gemlik ailesinin beni ülkelerine kucaklamalarına ve onlara bir kardeş olduğumu hissettirmelerine ne kadar şükretsem azdı. Takım yöneticilerime, Antrenörüme, Menejerime, Teknik ekibime, Takım arkadaşlarımın yanı sıra herkes her gün beni kollarını açarak karşıladı ve geçişimi çok daha kolaylaştırdı; Bunun için daha minnettar olamazdım.
Sahada takımımız, yıl boyunca adil payımıza düşen zorluklarla karşılaştı. Kadromuza ve üstesinden gelmek zorunda olduğumuz birkaç beklenmedik sakatlığa sahip gençliğe baktığınızda, takımımızla ve sezon boyunca nasıl bir arada kalıp her gün mücadele ettiğimizle daha fazla gurur duyamazdım. Pek çok adama yükselme şansı verildi ve bence bu olayla birlikte hepimiz profesyonel olarak büyüdük.
Takım arkadaşlarım hakkında ne söylesem az, onlar harika oyuncular ve hatta daha iyi insanlar. Bu sezon onların yanında savaştığım için mutluyum ve gelecekte kariyerlerinin onları nereye götüreceği konusunda heyecanlıyım.
Hayranlara gelince, burada kaldığım süre boyunca Gemlik camiasından aldığım tüm sevgi ve desteği her zaman takdir edeceğim. Şehrinizi temsil ettiğim ve memleketime geri götüreceğim hikayeler yaratma şansı bulduğum için mutluyum.
Benimle bu yolculuğun bir parçasını paylaşan herkese başarı ve bereketten başka bir şey getirmemesini diliyorum.’
Bir 2 kişi, spor yapan insanlar, top ve iç mekan görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir