ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BAYDAR "AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ"
ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BAYDAR "AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ"

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BAYDAR “AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ”

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BAYDAR “AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ”

GEMLiK ÜLKÜ OCAKLARI 440 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE KUMANYA DESTEĞİ VE 23 NİSANDA 100 ÇOCUĞUMUZA HEDİYE PAKETİ DAĞITTI YÜZLER GÜLDÜ MİNİK GÖNÜLLER ALINDI.
Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdiği kampanya ile belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere” her kapıya bir kumanya “etkinliğini bu senede gerçekleştirdi.
Gemlik Ülkü Ocakları Başkanlığı, ramazan ayında yardım bekleyen ailelere ramazan coşkusunu taşıdı. Gemlik’te tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketleri evlerine kadar götürülerek dağıtımları ocak gençleri tarafından yapıldı.
Ramazan coşkusunu ilçenin dört bir yanına taşıyan Gemlik Ülkü Ocakları, bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerine kumanya dağıtarak yüzleri güldürdü. Ülkü Ocakları, veren el ile alan eli bu mübarek ayda buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ve ramazan ayı boyunca da hız kesmeden devam edildiği söylendi.
Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanı İsmail BAYDAR konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Gemlik Ülkü Ocaklarımızın başlatmış olduğu her sene ramazan ayında devam eden her kapıya bir kumanya kampanyasına Yönetimimiz ve yiğit ocak gençlerimiz ile ihtiyaç sahibi ailelere tek tek ulaşmaya gayret gösteriyoruz.Şu an 440 aileye Kumanya,5 aileye yakacak,16 öğrenci evinin ramazan ayı günlük yemeği ,57 ailenin kahvaltılık ihtiyacı,6 çocuğumuzun bayramlık ihtiyacı karşılanmıştır.
Ayrıca Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkümüz’ün Çocuklarımıza Armağan ettigi 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramında 100 çocuğumuza hediye paketi dağıtılmıstır.
Bu mübarek günlerde çalışmalarımıza Destek Veren Tüm Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim yapmış olduğunuz yardımları kabul etsin.Bizler Emanetciyiz, Emanetleriniz İse “İblis gibi şöhretin, Firevun gibi iktidarın,Karun Gibi servetin peşine düşmeyen ülkenin kuvayi milliyecileri Tarafından Teslim Edilmektedir”.Allah Milletimize ,Devletimize Zeval vermesin,Tüm Hemşerilerimizin yaklaşan kadir gecesini kutlarım Düsturumuz insanı Yaşat ki Devletimiz Yaşasın” Dedi.
Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir