GEMLİKSPOR 1 - İZNİKSPOR 0
GEMLİKSPOR 1 - İZNİKSPOR 0

GEMLİKSPOR 1 – İZNİKSPOR 0

GEMLİKSPOR 1 – İZNİKSPOR 0

Play Off 3. Maçında, ilk iki maçını kayıpsız geçen İznikspor ile Orhangazi İlçe Stadyumunda karşılaşan Gemlik ekibi Gemlikspor, müsabakadan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak puanını 5’e yükseltti. Doğugücü ve Kestel gibi takımlarla henüz maç yapmamış olan İznikspor ise 6 puanda kalarak, zorlu maç temposuna puan kaybıyla girmiş oldu. Maç sonunda da, İznikspor oyuncularının hakeme ve tribünlere hareketleri şaşkınlıkla izlendi.
Müsabakanın ilk dakikasından itibaren kontrollü bir oyun sergileyen Gemlik ekibi, rakibine de oynama fırsatı vermezken, İlk yarının son anında, İznik atağında topu kazanan Gemlik ekibi, Adem ile buluşturdu. Ortasahadan ceza sahasına kadar topla giden Adem düşürülürken, penaltı kazanan Gemlikspor, Serbay’ın ayağından bulduğu golle 1-0 önde soyunma odasına girdi.
Müsabakanın ikinci yarısında da ortada oynanan oyunda, Gemlikspor 14’üncü dakikada, yine çift sarı karttan 10 kişi kaldı. Buna rağmen oyun üstünlüğünü rakibine vermeyen Gemlik ekibi, mücadeleden 1-0 üstünlükle ayrıldı. Müsabakada 4 net gol pozisyonu Gemlikspor bulurken, İznikspor’un gollük tek pozisyonu, Gemlikspor stoperi Serbay’ın ters kafa vuruşula gelişti. Gemlikspor, Çarşamba günü Akhisar Demirspor ile oynayacak.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir