ÜLKÜ OCAKLARINDAN HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE KAHVALTI
ÜLKÜ OCAKLARINDAN HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE KAHVALTI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE KAHVALTI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE KAHVALTI

Gemlik Ülkü Ocakları’nın Hukuk Fakültesinde okuyan öğrencilerinin kurduğu ve yönettiği Uludağ Hukuk Topluluğu, Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisin de; tanışma kahvaltısında topluluğun kurucu başkanı Birtan Kaan Saat ile biraraya gelinildi.Av.Birtan Kaan Saat kendi deneyim ve tecrübelerinden yola çıkarak soruları cevaplandırmış öğrencilerimize de öneriler de bulunmuştur.Özellikle son zamanlarda hızla değişen ve gelişen dünya ile birlikte yepyeni hukuk dalları ortaya çıkmıştır.Biz hukuk öğrencilerini bu yeni alanlar hakkında bilgilendirerek öğrencilerimize yol göstererek tavsiyelerde bulunmuştur.
İlçemizde bulunan Hukuk Fakültesinde okuyan öğrencilerin gelişiminde çok önemli bir yeri olan Öğrenci Toplulukları, Üniversitelerde okuyan gençlerin kurduğu ve çeşitli faaliyetler ile eğitim hayatlarının en verimli şekilde geçmesini sağladıkları oluşumlardır. Uludağ Hukuk Topluluğu’nu yöneten öğrenciler ise şu açıklamalarda bulundu:
Bizler Uludağ Hukuk Topluluğu olarak, Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesinde kurulan ilk öğrenci topluluğuyuz, vizyonumuz fakültede okuyan öğrenci arkadaşlarımızın eğitim hayatına yönelik programlar yapmak ve bunun yanında Gemlik’in sosyal imkanlar konusunda da ne kadar elverişli olduğunu göstermek için sosyal faaliyetler düzenlemektir. Topluluk olarak bugüne kadar Ülkesel çapta Hukuk çalıştayından, İlber Ortaylı’nın katıldığı seminerlere kadar çok farklı alanlarda faaliyetler yaptık. İlerleyen süreçlerde ise daha büyük çalışmalar yapmayı hedefliyoruz.
Gemlik Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığımız Hukuk Topluluğunda ki Gençlerimizin Her zaman hamisi ve hizmetindedir.
Biz Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan ve kendini Ülkücü olarak adlandıran öğrencilerin kurduğu bir öğrenci topluluğuyuz. Topluluğumuz bütün öğrenci arkadaşlarımıza açık ve onlar için hizmet üreten bir topluluktur. Hiçbir öğrenciyi ayırmıyor, etkinliklerimiz ile bütün öğrenci arkadaşlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Gemlik Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sn; İsmail BAYDAR ve Üniversitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sn; Alperen Atalar ocak yöneticilerimiz ve yiğit Bozkurtlarımız bizlere her türlü desteği Maddi Manevi vermektedirler. Ve bu desteği verirken Ülkü Ocakları eğitim ve kültür Vakfımızın kuruluşundan bugüne ilerlediği çizgide de olduğu gibi hiçbir menfaat gözetmiyor, sadece bizlere fayda sağlamak için ellerinden gelen gayreti bizler için yapmakta ve seferber olmaktalar ,dendi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir