KREŞ YAPIM YENİ YARIŞMANIN STARTINI VERDİ
KREŞ YAPIM YENİ YARIŞMANIN STARTINI VERDİ

KREŞ YAPIM YENİ YARIŞMANIN STARTINI VERDİ

KREŞ YAPIM YENİ YARIŞMANIN STARTINI VERDİ

Orhangazili Müzisyenler Ender Koçer ve Tahir Özcan Ersöz tarafından yürütülen proje ile daha önce iki ayrı Dijital Platform üzerinden düzenlenen “Ben de varım 3.Beste Yarışması” başlatıldı. Daha önceki yarışmalarda toplamda 2 binin üzerinde ses sanatçısının yarıştığı Beste Yarışması’nın jüri üyeliklerini ise Metin Özülkü, Orkestra Şefi Murat Kodallı, Sanatçı Emirkan, Müzikonair Genel Yayın Yönetmeni Özcan Beylan gibi Türkiye’nin önde gelen isimleri yapacak.
Daha önce Türkiye’nin ilk Online Beste Yarışmasını organize eden Kreş Yapım, Dijital Platformlarda yayınlanacak olan “Ben de varım 3.Beste Yarışması” başladı. Daha önce pandemi döneminde iki ayrı yarışma düzenleyen ve önemli genç sanatçıları müzik dünyasına kazandıran Kreş Yapım, Online Beste Yarışmasının üçüncüsüne start verdi.
Jüride önemli isimler
Ben de varım 3.Beste Yarışmasının jüri üyeliklerini ise Türkiye’nin önde gelen isimleri yapacak. Jüride sanatçı Metin Özülkü, Orkestra Şefi Murat Kodallı, Sanatçı Emirkan, Müzikonair Genel Yayın Yönetmeni Özcan Beylan yer alacak.
Eserler gönderilmeye başladı
Daha önce düzenlenen birinci ve ikinci yarışmalarda 2 bine yakın katılımcının yer aldığı Ben de Varım Beste Yarışmasının üçüncüsünde ise Kreş Yapım gelen eserler değerlendirmeye alınacak. Yarışma başvuruları 15 Nisan tarihine kadar devam edecek. Jüri başvuruları 15 Mayıs tarihine kadar değerlendirecek. 15 Mayısta ise dijital platformlar üzerinden canlı final düzenlenecek. Jürinin belirlediği ilk 10 eser ise youtube üzerinden sanatseverlerin beğenisine sunulacak ve böylece yarışmada dereceye girenler belirlenmiş olacak.
Önemli isimler kazandırdık
Kreş Yapım Genel Sanat Yönetmeni Tahir Özcan Ersöz, Türkiye’de böyle bir yarışmayı ilk kez gerçekleştirdiklerini belirterek, ilk iki yarışmamız büyük ilgi gördü. Önemli genç isimleri müzik dünyasına kazandırdık. İlk iki yarışmamızda 2 bine yakın genç isim katılım sağladı. 3.yarışmamızın başvurularında şimdiden 100’ün üzerinde başvuru aldık. Başvurularımız 15 Nisana kadar devam edecek dedi.
Klip ve single çalışmaları yapıldı
Kreş Yapım Genel Yayın Yönetmeni Ender Koçer, daha önce yapılan iki yarışmada birinci ve ikinci olan sanatçılarımıza da Kreş Yapım olarak klip ve single çalışmaları yaptık. Kreş Yapım olarak bir çok yapımın içinde yer alıyoruz. Üçüncüsünü düzenlediğimiz bu beste yarışması ile birlikte hedeflerimizi daha da yukarı çekmeyi planlıyoruz dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir