ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE MUHTEŞEM KONSER
ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE MUHTEŞEM KONSER

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE MUHTEŞEM KONSER

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE MUHTEŞEM KONSER

GSB Gemlik Gençlik Merkezi ve Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’nin Asım Kocabıyık Kültür Merkezi’nde düzenlediği Gençlik Konseri muhteşem oldu.
GSB Gemlik Gençlik Merkezi ve Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Uludağ Üniversitesi Gemlik Hukuk Fakültesi ve Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan üniversiteli gençlere yönelik düzenlenen konsere katılım yoğun oldu.
Gitardan, tuluma, Kemençeden elektrogitara ve bağlamadan bateri ye kadar çok farklı enstrümanlarla 17 ayrı ismin sahne aldığı gecede gençler doyasıya eğlendiler. Yaklaşık 3 saat kadar süren programı başından sonu kadar ilgiyle takip eden Gemlik Kaymakamı Hasan Göç Bağlama sanatçısı Ahmet Gültekin’e iki türküyle ve tulum eşliğinde hemşin oyunu oynayan Gesyad halkoyunları ekibine eşlik ederek gecenin daha da renklenmesini sağladı. Kaymakam Göç’ün her iki performansı salondan büyük alkış aldı.
Konsere Ahmet Gültekin bağlamasıyla, Seda Kara ve ekibi Karadeniz yöresi halk oyunlarıyla katılırken, Dünya Tulum Festivali birincisi Doğukan Boylu tulumuyla, Niyazi Ünye kemençesiyle gerek ayır ayrı gerekse birlikte çalıp söyledikleri eserlerle salonda Karadeniz rüzgarı estirirdiler, Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Özgür ve Ecem Sayın çifti ise çalıp söyledikleri şarkılarıyla bu sefer salonda Akdeniz akşamlarını yaşattılar.
Hukuk Fak. Öğrencilerinden Alp Yiğit’in elektro gitariyle Yağmur Hiçylmaz da solist olarak katıldığı programda lise öğrencilerinden Talha Şahinoğlu, Ahmet Çadırcı, Ayşegül Edebali, Niyazi Ünye ve Bedirhan Öz’de performanslarıyla izleyicilerden büyük alkış aldılar.
Programda birbirinden güzel eserleri okuyan solis Ferdağ Bozkır’a grup kios üyelerinden davul ve bateride Sinan Bozkurt, gitarda Tarık Kaplan, klavyede Metin Yeşildal ve basgitarda Alper Okçu eşlik etti.
Program sonuna doğru önce Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği kurucu başkanı Şükrü Deviren ardından Gemlik Kaymakamı Hasan Göç bağlama sanatçısı Ahmet Gültekin’le birlikte birbirinden güzel iki türkü seslendirdiler .
Gece de sürprizler birbirini takip etti ve yaklaşık 50 yıldır Gemlik ve Bursa da Türk Sanat Müziği camiasının içinde yer alan büyük usta Fikri Danış’ın kızı ecem sayınla sahne alıp baba kızın birlikte şarkı söylemişi duygulu anlara sahne oldu.
Hukuk Fakültesi öğrencisi Merve Oruç’un sunduğu program Gemlik Kaymakamı Hasan Göç’ün katılımcılara teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.
Gemlik Gençlik Merkezi Müdür Şuayb Serdaroğlu ve Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Hamit Alkan programa katılan tüm gençlere teşekkür ederek gençler için proje üretmeye devam edeceklerini ifade ettiler.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir