Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesinde İstifa Depremi
Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesinde İstifa Depremi

Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesinde İstifa Depremi

Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesinde İstifa Depremi

Gemlik’te kurulu bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesinde üye 6 muhtar dernekten istifa ederken, istifaların süreceği öğrenildi.
Derneğin bu gün yapılan kongresi öncesi yaşanan olayda, Eşref Dinçer Mahallesi Muhtarı Yusuf Güngör Al, Osmaniye Mahallesi Muhtarı Mustafa Altay, Kumla Mahallesi Muhtarı Kazım Ata, Fevziye Mahallesi Muhtarı Kenan Turan ve Cihatlı Mahallesi Muhtarı İsmail Altay dernek üyeliğinden istifa ettiler.
Muhtarlar Yaptıkları ortak açıklamada, Gemlik’te hali hazırda bulunan iki ayrı derneğin bir çatı altında toplanmasına işaret ederek, “Üyesi olduğumuz Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesinden anladık ki ileriye dönük hiç bir başarı çalışması olmayacağı ayrıca iki derneğinde başkanlarının kendi egolarını tatmin etmek için dernekleri ikiye çıkardığı böyle giderse üç veya daha fazla dernek olacağı düşüncesi oluşmuştur. Bu yüzden iki kişi yüzünden çoğunluğun mağdur olduğunu gördüm. Bu mağduriyetlerinde en kısa zamanda giderilmesi yolunda adımların atılması kanaatindeyiz” dediler.
Muhtarlar, “Ayrıca Kıbrıs gezisinde Gemlik Muhtarlar Derneği başkanı bizi temsil etmemesi gerektiği halde Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi başkan Vekilimizin de orada olduğu halde bizi temsil etmemesi şahsımızı çok derinden üzmüştür. Bizde istemediğimiz halde o dernek bünyesine katıldık. Bu durum bizi son derece üzmüş bulunmaktadır” görüşlerine yer verdiler.
(Son Güncelleme: 22 Şubat 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir