Dışı Isınmayanın,İçi Hiç Bir Şeye Isınmaz
Dışı Isınmayanın,İçi Hiç Bir Şeye Isınmaz

Dışı Isınmayanın,İçi Hiç Bir Şeye Isınmaz

Dışı Isınmayanın,İçi Hiç Bir Şeye Isınmaz

İnsan olmak…
İnsan olmak biz olmaktır… İnsan olmak birbirini anlamaya çalışmaktır. Birbirine destek olmaktır. Tek başına kimseye maddi veya manevi faydası olmadan yaşayana insan denebilir mi? Herhangi bir şeyi değerli kılan çevresidir. Hayatımızdaki tüm eylemlerin bir şekilde başkasına bağlandığını, birilerinin katkıları sayesinde başarıya ulaştığını dikkate alırsak insan olmanın dayanışma ve birlik olma anlamı olduğunu söylemek yanlış olmasa gerek.
Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği olarak dayanışma ve birliktelikle her sene yaptığımız gibi kışın son ayına girerken ihtiyacınızdan fazlası olan her türlü giyim eşyasını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için desteğinizi bekliyoruz.
Değerli dostlar “Dünya çok acı çekiyor: kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden.” Bizlerde ihtiyaç sahibi insanların acılarına sessiz kalmayalım.
Vermek istediğiniz iyi durumda temiz ve ütülenmiş eşyalarınızı Manastır Ahmet Gültekin Müzik Merkezi veya Gemlik Merkez postahane karşısında ki Yılmaz kasabına bırakabilirsiniz.
Ebû Ümâme radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem yardımlaşma ve ihtiyacından fazlasını vermekle ilgili söyle buyurmuş.
“Ey âdemoğlu! İhtiyacından fazla olan malını sadaka vermen senin için hayırlıdır. Eğer vermeyip elinde tutarsan, senin için kötüdür. Yeterli miktarda mala sahip olmaktan dolayı Allah katında sorumlu tutulmazsın. Harcamaya, bakmakla yükümlü olduklarından başla.”
Nerden bakarsak bakalım yardımlaşma insanın ruhundaki kötü düşünceleri ve artıkları süpüren bir süpürge gibidir.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir