Beki Ekibiyle Yola Çıktı
Beki Ekibiyle Yola Çıktı

Beki Ekibiyle Yola Çıktı

Beki Ekibiyle Yola Çıktı

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 17 Şubat tarihinde yapılacak olan kongre öncesi mevcut başkan İsmail Beki adaylığını açıkladı.
Beki ve uzun yıllardır beraber görev yaptığı arkadaşları oda lokalinde düzenledikleri basın toplantısı ile kamuoyunun karşısına çıktı.
Beki toplantıda yaptığı açıklamada, “Sloganımızda da belirttiğimiz 2022 yılının sağlığın başta olduğu hayırlı ve huzurlu bir yıl olmasını diliyoruz.
Biliyorsunuz ki son iki yılımızı dünyanın ve ülkemizin başına bela olan esnafımızı ve halkımızı perişan eden covid 19 hastalığı ile geçirmiş bulunuyoruz.
Dünyayı sarsan bu küresel hastalık esnafımızı çok mağdur etmiştir. Esnafımızın mağdur olması demek odamızın da mağdur olması demektir.
Biliyorsunuz ki pendemi sürecinde esnafımız çok zorluklar yaşamış hatta işyerlerini kapatmak durumunda da kalmıştır.
Odamız olarak gücümüzün yettiğince önceliği işyerleri kapanan esnaf grubumuza vererek elimizden geldiğince esnafımızın yanında ve destek olmaya çalıştık olmaya da devam edeceğiz.
Bugün burada sağlığımızın yettiğince yeni bir dönem için biz bize yeteriz biz varız sloganımızdan hareketle yola devam ettiğimizi açıklamak için toplandık.
Odamızın 10 Şubat- 17 şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak olan genel kurulumuzda yönetim kurulu üyelerimizle birlikte adaylığımızı siz değerli basın mensupları kanalıyla kamuoyuna duyuruyoruz.
Bundan önceki dönemde hazırlamış olduğumuz broşürlerimizde de belirttiğimiz gibi esnafımızla ilgili yaptığımız birçok hizmet ve faaliyetimiz bulunmaktadır.
Maalesef pandemi süreci esnafımıza yaralı olabilecek bir kısım faaliyet ve hizmetleri yapmamıza engel olmuş olsa da bu yarım kalan faaliyetlerimize yeni dönemimiz içerisinde kaldığımız yerden devam edip esnafımız için yeni faaliyetlerde de odamızın gücünün ve yetkisinin yettiği yere kadar bulunmaya devam edeceğiz.
Genel kurulumuzun esnafımız ve bizim için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.
Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederiz”dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir