HALK BÜFELERDE NELER OLACAK
HALK BÜFELERDE NELER OLACAK

HALK BÜFELERDE NELER OLACAK

HALK BÜFELERDE NELER OLACAK

Gemlik Belediyesi tarafından, Gemlik’in beş noktasında kurulacak olan halk büfeler ile alakalı müjdeyi, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, gazetecilerle bir araya geldiği yemekte vermişti.
Ahmet Süren Meydanı, Bölge Parkı, Orhangazi Caddesi, Çarşı Meydanı ve Alemdar Caddesi’nde hizmete girecek büfelerde, ekmek dışında ürünler de yer alacak. Gemlik’te vatandaş tarafından yıllardır talep edilen halk ekmek de bulunacak büfelerde, bunun dışında ürünler de yer alacak.
Gazeteciler ile bir araya geldiği toplantıda açıklama yapan Belediye Başkanı Sertaslan; ‘’Zor günlerden geçiyoruz. Vatandaşlarımızın da, ihtiyaçları var. Pahalılık ve ekonomik durumu değerlendirerek, belediye olarak elimizden geleni yapmamız gerekiyordu. Göreve gelmeden önce, halk ekmek sözü vermiştik. Bunu halk ekmek ile sınırlı tutmuyor. Biraz daha ileriye götürerek, bazı temel ihtiyaçları da karşılamayı hedefliyoruz’’ dedi.
EKMEK, YUMURTA, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
Ekmek, süt, lor peyniri ve yumurtanın olacağı büfelerde, Gemlik halkı uygun ücretlerle temel ürünlere ulaşabilecek. Önümüzdeki dönemde de, temel ihtiyaçlar baz alınarak, ürün yelpazesini genişletilmesi bekleniyor.
Gemlik’te öncelikle beş noktada konteynırlarla kurulacak olan büfeler, zamanla farklı noktalarda da yerini alacak.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir